Κώστας Βλάσης: Συνεχίζουμε! - Η Ελλάδα μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο (pics,vid)

Δευ, 22/05/2023 - 00:26
Image

Ο Κώστας Βλάσης στις 21 Μαΐου, την ημέρα της ονομαστικής του εορτής, εξελέγη για ακόμα μία φορά, τρίτη κατά σειρά, βουλευτής Αρκαδίας.

Ο κ. Βλάσης απολαμβάνει της στήριξης των συμπατριωτών του, και αυτό αποδείχθηκε στην κάλπη της Κυριακής, αφού βγήκε μπροστά με πάνω από 10.000 σταυρούς.

Λίγο μετά τις 11:20 ο κ. Βλάσης έφυγε από το πολιτικό του γραφείο με κατεύθυνση το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας, συνοδεία φίλων και υποστηρικτών του.

Φανερά συγκινημένος, και περήφανος για αυτή την τρίτη ανανέωση της εμπιστοσύνης των συμπατριωτών του, αφού αγκάλιασε και φίλησε τους φίλους και ψηφοφόρους του, ο κ. Κώστας Βλάσης δήλωσε:

«Το αποτέλεσμα ήταν απόρσμενο, αλλά αυτό που μπορεί να πει ο κάθε πολίτης, είναι ότι ο ελληνικός λαός μίλησε, συνέκρινε, έκρινε και αποφάσισε. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά καλό για τη ΝΔ, αλλά ακόμα καλύτερο για την Ελλάδα. Μας αφήνει πάρα πολύ ικανοποιημένους, αλλά αυτό που περιμένει από εμάς ο ελληνικός λαός είναι  να συνεχίσουμε με σύνεση στον δρόμο που μας υπέδειξε. Θα είναι μια τετραετία που πιστεύω ότι η Ελλάδα μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο».

«Είναι το καλύτερο δώρο, μέρα της ονομαστικής μου εορτής. Τα τελευταία οκτώ χρόνια, έχουμε δημιουργήσει μια σχέση αξιοπιστίας, και εγώ θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και θα συνεχίσω να είμαι δίπλα τους».

Να προχωρήσουμε με ανάπτυξη, με επενδύσεις, με καλύτερη οικονομική κατάσταση.

Φωτογραφίες στο Arcadiaportal.gr

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio