Κικίλιας και Κοντοζαμάνης διαχειρίζονται καλύτερα την πανδημία από Ξανθό και Πολάκη, σύμφωνα με δημοσκόπηση

Δευ, 23/11/2020 - 19:56
Image

Ψήφο εμπιστοσύνης στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας δίνουν οι πολίτες, όπως αποτυπώθηκε στη δημοσκόπηση Νοεμβρίου που διενήργησε η Interview.

Στην ερώτηση για το ποιος μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα την υγειονομική κρίση, το 58,4%, δηλαδή περίπου 6 στους 10 ερωτηθέντες, απάντησαν οι Κικίλιας και Κοντοζαμάνης. Μάλιστα, μόλις το 10,9% προτιμά τους προκατόχους τους Ανδρέα Ξανθό / Παύλο Πολάκη. Ωστόσο, η ερώτηση είναι παράξενη, το λιγότερο, δεδομένου ότι στις δημοσκοπήσεις δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί ως σοβαρή μια ερώτηση εντελώς υποθετική. Οι πρώην υπουργοί δεν κλήθηκαν να διαχειριστούν μια πανδημία, και προφανώς το «τι θα γινόταν αν» δεν μπορεί να είναι... μετρήσιμο μέγεθος, ούτε καν σε μια ελληνική δημοσκόπηση... 
 

 

kikilias_kontozamanis_poll


 

 

«Κανένας» απαντά το 27,4%, ενώ μόλις 3,3% απαντά «Δεν ξέρω/Δεν απαντώ».

Η δημοσκόπηση έγινε σε 1.005 άτομα σε όλη την Ελλάδα, τηλεφωνικά και διαδικτυακά, τον Νοέμβριο του 2020.

Σχόλια επισκεπτών

Κάπου θα συμφωνήσω εδώ με τη "Ματίνα" .Λίγο αβανταδόρικη η δημοσκόπηση σε πρώτη ανάγνωση.
Εάν όμως ψάξουμε στον τρόπο που ο όλος ΣΥΡΙΖΑ χειρίστηκε κάποιες από τις καταστροφές, πχ. φωτιά στο Μάτι, πλημύρες στη Μάνδρα, ρύπανση Σαρωνικού από πετρελαιοκηλίδα, κλπ...κλπ, τότε αβίαστα θα καταλήξουμε στο ορθό του συμπεράσματος της δημοσκόπησης.
Κατά τον μαστρανδρέα και τα κοπέλια του λέμε στα μέρη μας.

Αφού οι άλλοι δύο δεν αντιμετώπισαν κάποια πανδημία ή γενικά μία σοβαρή ασθένεια σαν τον Κορονοιο για να κρίνουμε. Πως βγάλατε αυτήν την δημοσκόπηση; Δούλεμα που πέφτει.

Απλά είναι τα πράγματα,
ο Κίκιλιας φίλοι μου το πτυχίο του το πήρε ενώ ήταν ακόμη στην ομάδα και πανεπιστήμιο μπήκε επείδη έπαιζε σε ομάδα ( εκείνες τις καλές εποχές που αν έπαιζες σε κάποια ομάδα
περνούσες σε ότι σχολή ήθελες...!!!!....)
ο Πολάκης είναι εντατικολόγος, έχει χρόνια στην πλάτη του σε εφημερίες και ΜΕΘ και άλλα πολλά που το φτωχό μυαλό του έλληνα δεν φτάνει.
ο έλληνας είναι για λίγα, λίγο σκάι, λίγο κουτόχορτο, και λίγο columbia...
έως εκεί φτάνει το μυαλουδάκι του.

p. on Τρι.24/11/2020 - 00:08
Κι εγώ αθλητής ήμουν με διακρίσεις και, ναι. Μπήκα λόγω αυτών στη σχολή που μου άρεσε, όχι πάντως ιατρική. Και λοιπόν τι έγινε; Nα μπεις, μπαίνεις. Να βγεις όμως πως βγαίνεις ειδικά στην ιατρική... Πέντε χρόνια φοίτηση αν δεν χάσεις έτος. Τέσσερα εως επτά για την ειδικότητα όταν καταφέρεις και μπεις στη σειρά. Βάλε και τη υποχρεωτική θητεία υπαίθρου και κάποια ακόμα προαπαιτούμενα για άδεια ασκήσεως επαγγέλματος . Κι αν ο κ. Κικίλιας πήρε το πτυχίο του όντας σε ομάδα, τότε είναι πανάξιος. .Αρα άτοπος εν μέρει ο σχολιασμός -συγκριτικός με τον κ. Πολλάκη. Γιατί άλλο πράγμα η ιατρική κι άλλο ο Πολλακισμός !!!

Όπου υπάρχει κουταμαρα ή ηλιθιομαρα τρέχουν όλοι να απαντήσουν καί να σχολιάσουν.Οπου υπαρχει κάτι σοβαρό ή ουσίας δεν ασχολείται κανένας.Γι αυτό χρόνια τώρα επιπλέουν οι φελλοί.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio