Κ. Βλάσης: Αυτοδυναμία της ΝΔ σημαίνει σταθερότητα και ανάπτυξη για την Ελλάδα (vid)

Τετ, 24/05/2023 - 10:01
Image

Ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ Κώστας Βλάσης μίλησε στο δημοσιογράφο Θέμη Κανελλόπουλο στο δελτίο ειδήσεων του BestTv για το αποτέλεσμα των εκλογών. Εκτός από τη διαφορά των είκοσι μονάδων που κέρδισε το κόμμα της ΝΔ από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, ο κ. Βλάσης όχι μόνο εξελέγη πρώτος, αλλά πήρε και ακόμα περισσότερες ψήφους από την τελευταία εκλογική αναμέτρηση, κάτι που, όπως αναφέρει και ο ίδιος, τον γεμίζει με ευθύνη.

«Οι πολίτες της Αρκαδίας έδειξαν ότι εμπιστεύονται το πρόσωπό μου, τους ευχαριστώ. Έχει δημιουργηθεί μια σχέση ειλικρίνειας, μια σχέση αξιοπιστίας, που κρατάει οκτώ χρόνια. Αντί να υπάρχει φθίνουσα πορεία, η πορεία είναι αυξητική. Οι 14.000 σταυροί με κάνουν να νιώθω ένα μεγαλύτερο βάρος ευθύνης, να σηκώσω τα μανίκια μου, όπως και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους».

Δεν είμαι μόνο βουλευτής της ΝΔ, αλλά όλης της Αρκαδίας. Τα προβλήματα είναι κοινά για όλους, δεν έχουν χρώμα

Ο κ. Κανελλόπουλος επεσήμανε ότι η ΝΔ κατήγαγε μια εκκωφαντική νίκη, και είναι δεδομένο ότι δημιουργεί υψηλές προσδοκίες.

«Η διάσταση της νίκης ήταν απρόσμενη για όλους μας», είπε ο κ. Βλάσης. «Στην τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου, έβλεπα κι εγώ ότι συνεχώς το κλίμα έφτιαχνε, και ήμουν αισιόδοξος για το αποτέλεσμα. Κανείς δεν περίμενε τις 20 μονάδες διαφοράς, και μάλιστα ύστερα από μια κυβερνητική τετραετία πολλαπλών κρίσεων. Αυτό για μας είναι απλά ένα μήνυμα ότι πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για τον τόπο μας, χωρίς έπαρση, χωρίς αλαζονεία, αλλά με ταπεινότητα και σεμνότητα να δώσουμε άλλη μια μάχη, εκείνη της 25ης Ιουνίου». 

Η διακυβέρνηση της ΝΔ την επόμενη τετραετία θα είναι πιο δυνατή, δεν θα χάσει χρόνο, θα παλέψει για περισσότερες θέσεις εργασίας, καλύτερους μισθούς, για μια Ελλάδα πιο ισχυρή.

Ακολούθως, ο δημοσιογράφος ρώτησε αν το κόμμα υπάρχει κίνδυνος να πέσει στην παγίδα του εφησυχασμού, και ο βουλευτής Αρκαδίας απάντησε:

«Όχι, κύριε Κανελλόπουλε, τώρα τρέχουμε ακόμα περισσότερο. Θα οργώσω όλη την Αρκαδία, θα πάω και στα μέρη που δεν πρόλαβα να πάω. Και στην τελευταία γωνιά αυτού του τόπου. Αυτό που λέω, είναι ότι προσωπικά από άκρη σε άκρη στον Νομό θα μεταφέρω το μήνυμα της ΝΔ, όχι για λόγους αλαζονείας, αλλά επειδή ο ελληνικός λαός έδειξε ότι θέλει μια αυτοδύναμη ΝΔ, μια δυνατή κυβέρνηση»

«Αυτοδυναμία ίσον σταθερότητα, αυτό ψήφισε ο ελληνικός λαός. Έχουμε πρόγραμμα ανάπτυξης που ακουμπάει όλες τις κοινωνικές ομάδες. Και στις πιο φτωχές γειτονιές η ΝΔ πήγε πολύ καλύτερα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο λαός θέλει έναν πρωθυπουργό που αυτά που λέει, τα κάνει. Εφόσον μας δώσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, η Ελλάδα θα κάνει άλματα», κατέληξε ο κ. Βλάσης.

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio