Ο Πέτρος Τατούλης με τους Ελληνοαμερικανούς λομπίστες Μάικ και Άντι Μανάτος

Σάβ, 07/07/2018 - 09:29
Image

Μια σημαντική στιγμή για τη ζωή του, τα πεντηκοστά του γενέθλια, αποφάσισε να γιορτάσει στη Πελοπόννησο και στο Costa Navarino, ο Ελληνοαμερικανός Μάικ Μανάτος που είναι πρόεδρος της εταιρίας πολιτικών συμβούλων/ lobbying «Manatos & Manatos» με έδρα την Ουάσιγκτον των ΗΠΑ. 

Στην εκδήλωση, που έγινε παρουσία περισσότερων από 100 φίλων του Ελληνοαμερικανού λομπίστα οι οποίοι ήρθαν από την Αμερική στην Πελοπόννησο ειδικά για να τον τιμήσουν με την παρουσία τους, ήταν προσκεκλημένος προσωπικά από τον Μάικ Μανάτο ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.  

Γιος του Άντι Μανάτου, ο οποίος θεωρείται ένας από τους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη πολιτική επιρροή στην Ουάσιγκτον αλλά και ένας από τους μεγαλύτερους πολιτικούς χρηματοδότες στην Αμερική σε θέματα ελληνικού και κυπριακού ενδιαφέροντος, ο Μάικ Μανάτος συναντά τακτικά τον (εκάστοτε) πρόεδρο των ΗΠΑ τον οποίον και συμβουλεύει σε θέματα δημόσιας πολιτικής.

Παρά τον προσωπικό και εορταστικό χαρακτήρα που είχε η εκδήλωση, για την οποία οι καλεσμένοι ανέβασαν πολυμεσικό υλικό υπό το hastag #manatopa ο Πέτρος Τατούλης είχε την ευκαιρία να μιλήσει εκτενώς τόσο με τον Μάικ Μανάτο και τον πατέρα του Άντι όσο και με τους υπόλοιπους καλεσμένους.

Κεντρικό θέμα η Πελοπόννησος και οι ομορφιές της τόσο σε πολιτιστικό απόθεμα όσο και φυσικό κάλλος. Φυσικά, έγιναν πολιτικές συζητήσεις με δεδομένες τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών ωστόσο το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε κυρίως στη φυσική ομορφιά της Πελοποννήσου.

Πηγή: arcadiaportal.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio