Αλμυράς και Ψαριανός υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία

Σάβ, 25/08/2018 - 15:32
Image

Γράφει ο Βασίλης Σκουρής στο news247.gr, σχετικά με ειλημμένη απόφαση τόσο των δύο βουλευτών του Ποταμιού, Αμυρά και Ψαριανού, όσο και του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη:

Υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι –εκτός πολύ μεγάλου απροόπτου- στις προσεχείς εκλογές ο Γιώργος Αμυράς και ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Οι δυο βουλευτές του Ποταμιού, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτουν τα «Παιχνίδια Εξουσίας» -και που δεν επιδέχονται διάψευση, ακόμα και αν αυτή για ευνόητους λόγους γίνει- έχουν ήδη συμφωνήσει με την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας τη συστράτευση μαζί της.

Την ίδια στιγμή –και σύμφωνα πάντα με διασταυρωμένες πληροφορίες- υπάρχουν εισηγήσεις προς την ηγεσία της Σεβαστουπόλεως να υπάρξει προεκλογική συμμαχία του Ποταμιού με τη Νέα Δημοκρατία. Σύμφωνα με τις σκέψεις αυτές, σε μια τέτοια περίπτωση, στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια θα συμμετάσχουν νυν βουλευτές όπως οι Γ. Αμυράς και Γρ. Ψαριανός, αλλά και ο Γιώργος Μαυρωτάς, όχι όμως και ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος δεν θα είναι υποψήφιος. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μάλιστα, φέρεται προβληματισμένος σε μια τέτοια εξέλιξη, καθώς αφενός η ΝΔ ότι είχε να πάρει από το Ποτάμι σε ψήφους το έχει ήδη πάρει, αφετέρου όμως τυχόν συνεργασία του προσδίδει μεγαλύτερη δυναμική στην προεκλογική περίοδο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio