Η πρώτη κίνηση για την δημιουργία Ελληνοκινεζικού πάρκου στην Πελοπόννησο

Σάβ, 03/11/2018 - 15:15
Image

Στην παρουσίαση του σχεδίου για την δημιουργία Ελληνοκινεζικού πάρκου - Hellenic-Chinese Peloponnese smart park σε κινεζική αντιπροσωπεία της πόλης Chongqing (Τσονγκτσίνγκ ή Τσοντσίν) στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Η πόλη Chongqing είναι στη Νοτιοδυτική Κίνα, έχει πληθυσμό (2015) 30,17 εκατομμύρια και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους συγκοινωνιακούς κόμβους και ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα παραγωγής της Κίνας.

Η Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου προσπαθεί, μέσω της εξωστρέφειας και της συνεργασίας, να δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για την προσέλκυση επενδύσεων στον τόπο μας και η δημιουργία Ελληνοκινεζικού πάρκου, μέρος του οποίου θα υπάρχει και στην Τρίπολη- αποσκοπεί ακριβώς σε αυτόν το σκοπό.

Η παρουσίαση του project ήταν η πρώτη κίνηση για την δημιουργία του πάρκου και το επόμενο διάστημα, αφού μελετηθεί η πρόταση από την Κινεζική Αντιπροσωπεία, αναμένεται η οριστικοποίηση της συνεργασίας με την υπογραφή πρωτοκόλλου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio