Δ. Πτωχός: Δεν λαϊκίζουμε ούτε μιλάμε με όρους του χθες! (vid)

Τρί, 10/10/2023 - 12:33
Image
Σε συνέντευξή του στον σταθμό Action24, ο υποψήφιος περιφερειάρχης με την παράταξη «Η Πελοπόννησος Μπροστά» που στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία Δημήτρης Πτωχός εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, μίλησε για τους λόγους που οι πολίτες τον έφεραν πρώτο την πρώτη Κυριακή και για ακόμα μία φορά ξεκαθάρισε ότι η δική του η παράταξη δεν λαϊκίζει ούτε απαντά στην τοξικότητα, καθώς αυτού του είδους την πολιτική, όπως είπε, την έχουν αποβάλει οι πολίτες από το αξιακό τους σύστημα.
 
Ο κ. Πτωχός ανάμεσα στα άλλα, είπε ότι και αυτή την εβδομάδα όλα τα μέλη και όλοι οι υποψήφιοι (τους οποίους ευχαρίστησε θερμά) βρίσκονται και πάλι στον αγώνα, επισκεπτόμενοι κάθε χωριό και κάθε πόλη. Απέδωσε τη νίκη της πρώτης Κυριακής στο ξεκάθαρο μήνυμα της παράταξής του, στο αναλυτικό και κοστολογημένο πρόγραμμα που παρουσίασε και στο εφαρμόσιμο σχέδιο που υπάρχει για να πάει η Πελοπόννησος μπροστά.
 
Ακόμα, ο κ. Πτωχός είπε ότι η παράταξή του διεκδικεί τις ψήφους όλων των πολιτών, σε όποιο κόμμα και αν ανήκουν, γιατί η παράταξή του έχει έρθει για να ενώσει και όχι για να διχάσει.
Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio