Επιμελητήριο Αρκαδίας: Δωρεάν Προβολή Αρκαδικών Προϊόντων

Τετ, 17/01/2024 - 15:54
Image

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ενημερώνει τις Αρκαδικές επιχειρήσεις ότι ανανεώνει το εκθετήριο προϊόντων που βρίσκεται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου και τις προσκαλεί να στείλουν νέα δείγματα – προϊόντα.

Πιο συγκεκριμένα:

Σε ειδικές προθήκες εντός της αίθουσας εκδηλώσεων, εκτίθενται μόνιμα δείγματα αρκαδικών προϊόντων κάθε είδους, ούτως ώστε κάθε επισκέπτης στον χώρο του Επιμελητηρίου να έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τα μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες των αρκαδικών επιχειρήσεων.

Όποια επιχείρηση επιθυμεί να συμπεριληφθούν τα προϊόντα της στον εκθετήριο χώρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, να αποστείλει δείγμα – συσκευασία των προϊόντων της στο Επιμελητήριο Αρκαδίας. Σε περίπτωση ευπαθών προϊόντων θα αποστέλλεται μόνο η συσκευασία, χωρίς να περιέχει προϊόν.

Διευκρινίζεται ότι κάθε επιχείρηση μπορεί να αποστείλει περισσότερα προϊόντα της (κωδικούς), αλλά σε κάθε περίπτωση, αν η συμμετοχή είναι μεγάλη, στις προθήκες θα συμπεριληφθεί τουλάχιστον ένα προϊόν από κάθε επιχείρηση.

Παράλληλα, μπορείτε να στείλετε διαφημιστικό σποτάκι – κλιπάκι (στο mail: press@arcadianet.gr με την ένδειξη-θέμα:  ΣΠΟΤ ΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ) για να προβάλλεται, στην οθόνη- τηλεόραση της αίθουσας αναμονής του Επιμελητηρίου (1ος όροφος, γραφεία μητρώου).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες: 08:00 – 15:00 στα τηλέφωνα: 2710 227141-2.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio