ΕΦΕΤ: Αποσύρεται γνωστό λευκό τυρί

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στο πλαίσιο τακτικού ελέγχου, ζήτησε και ήδη έχουν ξεκινήσει σχετικοί έλεγχοι για την άμεση απόσυρση του συνόλου των παρτίδων που αφορούν σε λευκό τυρί άλμης από αγελαδινό γάλα, με την εμπορική ονομασία "ΓΑΛΠΟ", σε...

Τρίπολη: Άμεση ανάγκη για αίμα 0-

Υπάρχει άμεση ανάγκη για αίμα 0- για συνάνθρωπό μας που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Όποιος είναι σε θέση να δώσει αίμαι να μεταβεί αύριο 25/7 ή τη Δευτέρα 29/7 στο τμήμα αιμοδοσίας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης που έχει ενημερωθεί σχετικά.

Όποιος βρίσκεται εκτός Τρίπολης για...

Κοντοζαμάνης: Προχωράμε μαζί για ένα σύγχρονο, δημόσιο, δίκαιο και αποτελεσματικό σύστημα υγείας (vid)

Ομιλία του Υφυπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη στις Προγραμματικές Δηλώσεις της κυβέρνησης.

Κυρίες και Κύριοι Βουλευτές,

Η υγεία συνιστά, μαζί με την παιδεία και την οικονομία το τρίπτυχο της κοινωνικής, οικονομικής και ανθρώπινης ανάπτυξης.

Η στρατηγική μας για την υγεία, την ιατρική περίθαλψη...

Ταμίας του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου ο Βασίλης Ψυχογυιός

Επανεξελέγη  εκ  νέου  ο  Πρόεδρος  του  Ιατρικού  Συλλόγου  Αρκαδίας  στο  Προεδρείο  του  Πανελληνίου  Ιατρικού  Συλλόγου  μετά  τις  επαναληπτικές  εκλογές  στις  22-6-2019.

Η  σύνθεση  του  Δ.Σ.  έχει  ως  εξής :

Πρόεδρος : Εξαδάκτυλος  Αθανάσιος

Αντιπρόεδρος  Α΄ : Μαστοράκου  Άννα

Αντιπρόεδ...

Ο Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους συγχαίρει τον Βασίλη Κοντοζαμάνη

Ο Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους, συγχαίρει τον συμπατριώτη μας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη για τον ορισμό του, ως νέος Υφυπουργός Υγείας και του εύχεται καλή δύναμη στην επίτευξη των στόχων του στα νέα καθήκοντα του.

Επιτυχές για τρίτη χρονιά το πρόγραμμα υγιεινής διατροφής στα σχολεία της Β. Κυνουρίας (pics)

Για τρίτη χρονιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα υγιεινής διατροφής που εφαρμόζεται στα σχολεία της Βόρειας Κυνουρίας. Ο δήμαρχος Παναγιώτης Μαντάς σε ανάρτησή του επισημαίνει ότι η Βόρεια Κυνουρία είναι ο μόνος Δήμος της χώρας που «τρέχει» οριζόντιο πρόγραμμα διατροφής:

Η Τρίτη χρονιά...

Ψάξε μέσα σου

Σε μια μελέτη (James Pennebaker, Stefanie Spera, Eric Buhreind) ζητήθηκε από μια ομάδα απολυμένων εργαζόμενων να γράφουν στον εαυτό τους για τα συναισθήματά τους επί 5 συνεχείς ημέρες για 20 λεπτά κάθε μέρα. Το αποτέλεσμα ήταν ότι αυτοί οι άνθρωποι βρήκαν σε πολύ υψηλότερο ποσοστό νέα εργασία...

Ο Ιούνιος είναι μήνας γιορτής για τον εθελοντή (vid)

Το Κέντρο Υγείας Άστρους σε μια προσπάθεια ανάδειξης του πνεύματος της εθελοντικής προσφοράς και προώθησης της επικείμενης μεγάλης Εθελοντικής Αιμοδοσίας της 14ης Ιουνίου, συνάντησε τους εργαζόμενους στον Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου & Μονεμβασίας καθώς και τους εθελοντές...

O Ιωάννης Χουζούρης αναπληρωτής διοικητής στην Αμαλιάδα

Χρέη αν. Διοικητή στη Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας, θα εκτελεί παράλληλα με τα καθήκοντα του στο Νοσοκομείο Κ.Υ. Κρεστένων ο Άκης Χουζούρης μετά τη δημοσίευση της σχετικής απόφασης του Υπουργού Υγείας σε ΦΕΚ.

Όπως τόνισε, παράλληλα καθήκοντα αναπληρωτή Διοικητή στη Ν.Μ. Αμαλιάδας αναλαμβάνει μέχρι...