Βλάσης: Προτεραιότητά μας είναι να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες της Αρκαδίας μας

Σάβ, 29/06/2019 - 18:16
Image

Δυνατά έπαιξε ο Βλάσης στον Αυτιά!

Σε προνομιακή ώρα και μέρα εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά ο υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας ΝΔ Κώστας Βλάσης, γεγονός που καταδεικνύει τη δυναμική του, καθώς στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου οι υποψήφιοι «μάχονται» για μερικά λεπτά δημοσιότητας. Το ότι ο κ. Βλάσης κατάφερε να εμφανιστεί σε μια ώρα που η εκπομπή του κ. Αυτιά χτυπάει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης φυσικά και λέει πολλά για το στάτους του κ. Βλάση, συμπέρασμα που δικαιώνει και τα σενάρια για πιθανή αξιοποίησή του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε μια κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο κ. Βλάσης πραγματοποίησε εκτεταμένη αναφορά στα ζητήματα της Αρκαδίας ξεκινώντας από το θέμα της αυξανόμενης εγκληματικότητας στα χωριά της Γορτυνίας, της Κυνουρίας και της Μεγαλόπολης, που όπως είπε θα αντιμετωπιστεί άμεσα από την κυβέρνηση ΝΔ.

Επιπλέον τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοποίηση των πολλών δυνατοτήτων της Αρκαδίας όπως για παράδειγμα ο τουρισμός, αναπτύσσοντας και εξελίσσοντας μορφές θεματικού τουρισμού, όπως για παράδειγμα ο θρησκευτικός-προσκυνηματικός τουρισμός.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio