Οι τέσσερις κοινότητες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας που οι εκλογές κρίθηκαν πριν τις 26 Μαΐου

Tue, 14/05/2019 - 19:01

Νίκη για την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών, σε 4 Κοινότητες πριν την κάλπη!

Πιστοί στη σχέση που δημιουργήσαμε πέντε χρόνια τώρα με τις τοπικές κοινωνίες ανεξάρτητα απο το συνδιασμό με τον οποίο είχαν εκλεγεί τα τοπικά συμβούλια στις προηγούμενες εκλογές, καταρτήσαμε συνδιασμούς συμβουλίων κοινοτήτων σε όλες σχεδόν τις κοινότητες του Δήμου μας. Δε μας χρειάζονται προφάσεις ανεξαρτητοποίησης των τοπικών κοινωνιών, γιατί το έχουμε αποδείξει στην πράξη. Με την παρουσία μας και τη συνεργασία μας..

Δε χρειάστηκε να κρυφτούμε πίσω απο δήθεν "ανεξάρτητους" συνδιασμούς που περιλαμβάνουν ότι πιο διαχρονικά παραταξιακό δυναμικό υπάρχει..

Φυσικά και σεβαστήκαμε τις πραγματικά τοπικές πρωτοβουλίες σε Δολιανά και Παράλιο Αστρος.

Και είχαμε το πρώτο αποτέλεσμα..
Για τις κοινότητες Βερβένων, Άγιου Ανδρέα, Κορακοβουνίου και Ξηροπήγαδου, η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών, τελείωσε τις εκλογές πρίν από τη ημερομηνία διεξαγωγής τους..

Γιατι οι συνδιασμοί μας, δεν είχαν αντίπαλο.. Οι υπόλοιπες και ο Δήμος, στη ώρα τους. Στις 26 Μάη…

 

Παναγιώτης Μαντάς

Comments

Submitted by Αλ. Υψηλάντης on Tue, 14/05/2019 - 19:10 Permalink

Αυτές είναι οι λεγόμενες "δηλώσεις πανικού" και δεν βοηθούν. Ο Κλεισθένης ξεκαθάρισε και ξέκοψε τα συμβούλια κοινότητας από τους δημοτικούς συνδυασμούς. Οι συμπολίτες μας θα ψηφίσουν σε διαφορετικές κάλπες, έχοντας ξεχωριστές επιλογές και την δημοκρατική δυνατότητα και ικανότητα να επιλέξουν ποιους θέλουν για τον έναν αυτοδιοικητικό βαθμό και ποιους για το άλλο. Δεν χρειάζονται ούτε καπελώματα ούτε υποδείξεις. Και ούτε σημαίνει ότι δεσμεύονται από κάπου για να ψηφίσουν στο δήμο με βάση την ψήφο της κοινότητας. Αυτή η προσέγγιση της αυτοδιοίκησης εκτός από λανθασμένη κι εκτός πλαισίου του νέου νόμου "Κλεισθένης Ι" φανερώνει στοιχεία συγκεντρωτισμού και υπερεξουσίας τα οποία βίωσαν οι τοπικές κοινωνίες της Β. Κυνουρίας με την διαγραφή και την πολιτική δίωξη του εκλεγμένου με ψήφους ρεκόρ προέδρου του Π. Άστρους και τον παραγκωνισμό (γιαυτό απογοητεύθηκαν και δεν ξανακατεβαίνουν) πολλών άλλων προέδρων όπως του Άστρους κλπ. Κρίμα την αυτοδιοικητική εμπειρία σου Τάκη.

Submitted by Ντίνος on Tue, 14/05/2019 - 19:14 Permalink

Τι γίνεται ρε παιδιά; δύο-δυο βγαίνουν οι ανακοινώσεις; προβλέπω καρδιοπαθειες και μάλλον δεν είναι από τις πολλές... συμπάθειες... Κουράγιο

Submitted by thalassinos on Tue, 14/05/2019 - 21:38 Permalink

ειλικρινά θεορω πως χανω χρονο να απαντησω σε αυτή την ανάρτηση. ..αν προερχεται απτο περιβάλλον του δημαρχου λυπάμαι για το ύφος και πρεπει να το ακυρωση ....σιγουρα προσβαλη ανθρωπους και καταστάσεις ....δεν ξερω αν υπαρχει θάρρος αλλα αν ναι ας γινει μια συναντηση στο δ.δ ξηροπηγαδου......προσοχη λοιπον στους αρθρογράφους γοατι υπαρχει σοβαρός κίνδυνος να εκτεθειται περισσότερο. ......

Submitted by Ψηφοφορος 2019 on Tue, 14/05/2019 - 21:48 Permalink

Ποτε στην ιστορια δεν εχει βγαλει δημαρχος αφισα με χωρια σημαδεμενα και λεει εδω εχω κερδισει πριν τις εκλογες

Submitted by Ανωνυμος on Tue, 14/05/2019 - 23:37 Permalink

Επειδη δεν σε εχω τοσο χαζο να κανεις αυτη την αναρτηση....να ξερεις οτι οι αυλικοι σου σε αποτελειωσαν μετα απο αυτο.μετα τις εκλογες κανε και μια αναρτηση στο προσωπικο σου προφιλ τα αποτελεσματα των κοινοτητων αυτων

Submitted by Ξηρασια on Wed, 15/05/2019 - 00:25 Permalink

Πανικοςςςςς. Με αυτο τα τελειωσες τα τοπικα σου. Ειχαμε μια ελπιδα να ψαρεψουμε κανα ψηφακι λογω συμπαθειας απο του καμπυλαιους τωρα τα εκανες κ@@@ο. Ελεος πια.

Submitted by Κάτοικος από τ… on Wed, 15/05/2019 - 01:05 Permalink

Ο Νόμος 4555/2018 Κλεισθένης ξεχώρισε πλήρως τις εκλογές των Δημάρχων και Δημοτικών συμβούλων από τις εκλογές των κοινοτήτων. τα χωριά μετονομάστηκαν σε κοινότητες και αποτελούν ξεχωριστή και ανεξάρτητη βαθμίδα αυτοδιοίκησης. Λυπάμαι πολύ που διαβάζω αυτές τις αθλιότητες από τον κ. Μαντά. Τα χωριά μας δεν του ανήκουν , ανήκουν στους κατοίκους των και αυτοί μπορούν να επιλέξουν τους ικανούς και άξιους που θα αποτελέσουν το συμβούλιο της κοινότητάς τους. Δεν νομίζω στους τίτλους ιδιοκτησίας που έχει από τον πατέρα του να περιλαμβάνονται και αυτά τα΄4 χωριά. Είναι ντροπή γι αυτούς που αποτελούν τους υποψηφίους συμβούλους κοινότητας γι αυτά τα 4 χωριά. Είναι πλέον αποδεδειγμένα οι εγκάθετοι του ΜΑΝΤΑ και όχι οι εκπρόσωποι των κατοίκων των 4 κοινοτήτων αυτών. Αφού είναι δοτοί και ΄μονόπλευροι, τι θα κάνουν αν εκλεγεί άλλος Δήμαρχος θα διακόψουν τις σχέσεις όπως έκανε ο ΜΑΝΤΑΣ με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ αυτή την 4ετία και θα την πληρώσουν τα 4 αυτά χωριά. Συγχαρητήρια τους.Δεν χρειάζονται ΜΑΝΤΟΣΤΡΑΤΟΥΣ τα χωριά μας χρειάζονται ικανούς ανθρώπους με όρεξη και γνώσεις για να προσφέρουν στην κοινότητά τους.όλοι μας γίναμε αυτόπτες μάρτυρες για τι έκανε ο ΜΑΝΤΑΣ για να κατεβάσει υποψηφίους συμβούλους για τις κοινότητες στα χωριά. Μέχρι και τις κότες στα κοτέτσια παρακάλαγαν, διόριζαν και πίεζαν. Πάλι συγχαρητήρια Αφού δεν καταλάβατε ακόμη ότι πρέπει α αφήσετε ελεύθερες τις τοπικές κοινωνίες των χωριών ώστε να μπορέσουν να αυτοδιοικηθούν όπως και η βούληση του νομοθέτη, πρέπει να απομακρυνθήτε το συντομότερο δυνατό από την διοίκηση του Δήμου μας γιατί αυτά δεν σύμβαιναν ούτε στη ν αλήστου μνήμης χούντα των συνταγματαρχών γιατί πλέον είστε επικίνδυνοι για τον τόπο μας. Οι δημότες τα βλέπουν και τα αντιλαμβάνονται αυτά και θα σας καληνύχτήσουν για πάντα. .

Submitted by Anonymous on Wed, 15/05/2019 - 01:38 Permalink

Το ποιος κοροϊδεύει τον τόπο του και τον κόσμο του ευτυχώς το καταλάβαμε.ΌΤι και να είναι ο Μαντάς κατάφερε και κατέβασε τοπικά συμβούλια.Εσείς κυριοι της ΑΛΛΑΓΗΣ θέλετε να μας πείσετε ότι σας ενδιαφέρει μόνο η έδρα του δήμου? και τα χωριά τί θα γίνουν? στον αυτόματο? ναι δεν υπάρχουν αρμοδιότητες όπως παλιά.ναι ναι ναι.Στο Άστρος,τη Μελιγού και τον Πλάτανο γιατί τσαουνάνε?Για το Μαντά προφανώς όχι.Σημερα στα Κάτω Βέρβενα γιατί πήγατε? Αφού δεν σας ενδιαφέρουν τα χωριά.Μονο για τα κουκιά?

Submitted by ΔΗΜΉΤΡΗΣ on Wed, 15/05/2019 - 07:39 Permalink

Για άλλη μια φορά έδειξε ο Μαντάς πως νοιάζεται για όλα τα χωριά του δήμου μας και όχι για δύο τρία μόνο. Ήθελε και θέλει τη συνεργασία με ανθρώπους σοβαρούς από ΚΆΘΕ χωριό. Το κατάφερε. Ο καμπύλης Όχι. Αυτό είναι μια πραγματικότητα που δεν αλλάζει ό,τι και να λένε. Γιατί τον Μαντά δεν τον ενδιαφέρει μόνο η πάρτη του και η θεσούλα του.

Submitted by Anonymous on Wed, 15/05/2019 - 07:42 Permalink

Ειναι ντροπη . Να βγουν και να παρουν θεση οι υποψηφιοι τοπικοι προεδροι. Ειναι υποβαθμιση του ρολου τους . Θα αξιωσουν να βγουν για να υπηρετησουν τον τοπο ροθς ή τον Μαντα ???

Submitted by ΖΑΧΟΣ on Wed, 15/05/2019 - 07:48 Permalink

Και αφού Κύριε καμπύλη εφαρμοσατε τον νόμο του κλεισθενη γιατί κατεβάσατε τα τρία τοπικά (γιατί δικά σας είναι ασφαλώς)Και προσπαθήσατε και κοπιασατε θα έλεγα να κατεβάσετε και στα άλλα χωριά; ο νόμος του κλεισθενη ισχύει μόνο για 3 χωριά?

Submitted by Anonymous on Wed, 15/05/2019 - 07:57 Permalink

Όπως βλέπουμε απο αυτή την ανάρτηση ο κ. Μαντας έχει εκλεγεί ήδη και δεν χρειάζεται καν την ψήφο μας την άλλη Κυριακή. Οπότε μπορούμε να ψηφίσουμε κάποιον άλλον μιας και δεν είμαστε από τα χωρια ιδιοκτησίας του.

Submitted by Anonymous on Wed, 15/05/2019 - 07:58 Permalink

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ..........Κάνε μιαν ανάλυση εσύ πολυγραφότατε και στηρικτή της δημοτικής αρχής για τα τελευταία γεγονότα που έγιναν αφού είσαι τόσο ειλικρινής και κόπτεσαι για το καλό του τόπου!Να μάθει κι ο κόσμος εκτενώς την αλήθεια, ή μήπως θέλεις να μπω εγώ στη διαδικασία να το κάνω.

Submitted by Anonymous on Wed, 15/05/2019 - 08:27 Permalink

Οσα σχόλια και να γράψετε, το αποτέλεσμα βγήκε στα χωριά αυτά. Και ο Μαντάς λέει πάλι την αλήθεια. Δεν κατεβασατε συμβούλια γιατι δε βρηκατε υποψηφιους. Ριξτε σαλτσα και λασπη για να το αλλαξτε κι αυτό. Δεν αλλάζει. Δεν ειμαστε ζωα και βλακες εμεις που ψηφιζουμε..

Submitted by Anonymous on Wed, 15/05/2019 - 11:04 Permalink

ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ.. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΡΙ, ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΙΓΟΥ , ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣ, ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓ.ΠΕΤΡΟ ,ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.. ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ.. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΑΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕ Ο ΜΑΝΤΑΣ..
ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ

Submitted by ΕΝΕΡΓΗ ΠΟΛΙΤΗΣ on Wed, 15/05/2019 - 11:46 Permalink

Εκπροσωπος επικοινωνιας του Δημου ποιος ειναι ρε παιδια?δεν ξερω αν ειναι προτροπη του κ.Δημαρχου αυτο το δημοσιευμα σιγουρα δεν αποτελει κατι ασχημο ως δημοσιευση αλλα θεωρω το να μιλαμε για προθεση ψηφου πριν τις εκλογες φυσικα δημιουργει αισθηση ασφαλειας στους ψηφοφορους του Συνδυασμου αλλα προκαλει και ποικιλες αντιδρασεις και δεν ειναι καλο αυτο!
θεωρω οτι πρεπει οι υποψηφιοι και οι συμβουλοι του συνδυασμου να προστατευουν την κεφαλη η οποια ειναι ο Μαντας....
Ηταν παντα ενας συνετος και ψυχραιμος συνδυασμος δεν καταλαβαινω τις κρισεις πανικου ενω υπαρχει μια στηριξη προς αυτον απο μεριδα του κοσμου....καλο θα ηταν να κατεβει.
.ψυχραιμια μην χαλατε την αυθεντικοτητα σας που σας εφερε για μια 5ετια ψηλα και στηριχτηκε απο τον κοσμο

Submitted by Anonymous on Wed, 15/05/2019 - 21:37 Permalink

Έστω και για το τυπικό της υπόθεσης ο Δήμαρχος θα έπρεπε να περιμένει τις εκλογές για να μιλήσει για νίκη.Αγχωμένος δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο.Απαράδεκτος!!!!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio