Κάλεσμα στήριξης για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του Πήγασου

Τετ, 13/11/2019 - 11:05
Image
Την φετινή χρονιά συμπληρώνονται -40- χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου μας. Είναι σίγουρο ότι η πορεία του συλλόγου μας, είναι αποτέλεσμα της άοκνης προσπάθειας των αθλητών-προπονητών του, της αδιάκοπης αγάπης των φιλάθλων μας, αλλά και της συνέπειας των εκατοστέ Διοικητικών Συμβουλίων.
 
Ο Σύλλογος μας άντεξε στον χρόνο, επειδή οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες της περιοχής πίστεψαν στις προθέσεις του και αγκάλιασαν τις προσπάθειες του με την ηθική και οικονομική τους στήριξη. Μερίδιο σε όσα έχουν επιτευχθεί ανήκει στην εθελοντική προσφορά και αγάπη για την ομάδα της περιοχής.
Ο
Σύλλογος θέλει αυτήν την κληρονομία να την προβάλλει και να την αναδείξει. Με αφορμή λοιπόν, την 40χρόνη επέτειο, προβαίνει στην έκδοση επετειακού ημερολόγιου, το οποίο θα απεικονίζει την ιστορία του συλλόγου, μέσα από ανέκδοτες φωτογραφίες παικτών-προπονητών που αγωνίστηκαν με την φανέλα του, αλλά και από την τωρινή ομάδα και τα παιδιά των ακαδημιών του.
 
Έτσι απευθύνει κάλεσμα σε επιχειρήσεις, καταστήματα της ευρύτερης περιοχής, καθώς και σε οποιονδήποτε επιθυμεί και ενδιαφέρεται να προβληθεί στο επετειακό ημερολόγιο, στηρίζοντας τον Σύλλογο σε αυτή του την προσπάθεια.
 

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 6971533061 (πρόεδρος ΜΑΥΡΙΑΣ Π.) και 6978440210 (ταμίας ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ Θ.).

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio