Η απάντηση του Γιώργου Λυτρίβη για την διάσπαση της ΟΝΝΕΔ Αρκαδιας

Thu, 21/03/2019 - 15:34

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας Γιώργος Λυτρίβης δίνει την δική του απάντηση για την εκλογική διάσπαση της ΟΝΝΕΔ στην Βόρεια Κυνουρία. 

Αναφορικά με σημερινό άρθρο στον ιστότοπο astrosnews.gr περί «διάσπασης» της Οννεδ Αρκαδίας τονίζω προς όλους αυτούς που εκμεταλευόμενοι το άρθρο που θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα για την εξυπηρέτηση ιδιοτελών σκοπών τους τα εξής:

1ον Η ΝΔ έχει ξεκαθαρίσει ότι στην τοπική αυτοδιοίκηση Ά βαθμού δεν δίνει χρίσματα.

2ον Τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας είναι ελεύθερα να επιλέξουν Δημοτική Παράταξη.

3ον Δεν συμβαίνει το ίδιο με τη τοπική αυτοδιοίκηση Β´ βαθμού όπου η ΝΔ έχει πάρει σαφή θέση. Όποιος έχει κάποια άλλη προτίμηση μπορεί ελεύθερα να το κάνει εφόσον πρώτα παραιτηθεί από οποιαδήποτε κομματική ιδιότητα.

4ον Ως προς το πρόσωπό μου ,ευχαριστώ το Δήμαρχο Παναγιώτη Μαντά που με έκανε μέρος της ομάδας που θα διεκδικήσει εκ νέου το Δήμο. Αυτοί που με γνωρίζουν ξέρουν ότι κατεβαίνω στη πολιτική γιατί πιστεύω στη δύναμή της. Απεναντίας απεχθάνομαι τον «ανώνυμο πολιτικό χουλιγκανισμό». Προσέρχομαι στο δημόσιο διάλογο του Δήμου μας ζητώντας από τους πολίτες να κρίνουν τις πολιτικές και να κλείσουν τα αυτιά τους στους «επαγγελματίες αόρατους διαμορφωτές άποψης».

5ον Έχω βαθιά πεποίθηση ότι η τοπική αυτοδιοίκηση Ά βαθμού είναι πέρα και πάνω από κόμματα. Έχοντας αυτό σαν πυξίδα απευθύνομαι στους πολίτες του Δήμου μας. Βεβαίως όλοι έχουμε την διαδρομή μας που σε καμία περίπτωση δεν την απεμπολούμε. Ελπίζοντας να μην σας κούρασα, θα μας δοθεί η δυνατότητα να τα λέμε συχνά στο μέλλον. Καλή δύναμη και καλούς αγώνες με σύνεση και νηφαλιότητα.

 

Comments

Submitted by Anonymous on Thu, 21/03/2019 - 16:01 Permalink

Τους λιβανίζετε καλά καλά με κατευθυνόμενα παραπολιτικά και μετά σας κάνουν και παράπονα και σας αδειάζουν. Γιαυτό σοβαρευτείτε και αντιμετωπίστε ισάξια όλες τις παρατάξεις γιατί ο κόσμος όχι μόνο καταλαβαίνει αλλά είναι και πολύ υποψιασμένος. Είναι κρίμα να τα γκρεμίσετε όλα σε 2 προεκλογικούς μήνες. Φερθείτε όπως αρμόζει σε ένα σοβαρό ΜΜΕ.

Submitted by Dimotis on Thu, 21/03/2019 - 16:30 Permalink

Κάπου μπερδεύεσαι αγαπητέ..
Άλλο η ακομάτιστη πολιτική(άραγε υπάρχει;) στα πλαίσια της τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλο να προσπαθείς να βαπτίσεις οτι είναι «πέρα από κομματα» ο πολιτικός οπορτουνισμός και η κατά περίσταση πολιτική κυβίστηση(κοινώς κωλοτούμπα) του Δημάρχου και επικεφαλή της παραταξης με την οποία κατεβαίνεις και προφανώς συμφωνείς με το ήθος και το συμβολισμό των ενεργειων της.Μην τα ισοπεδώσουμε όλα!!!!

Submitted by Anonymous on Thu, 21/03/2019 - 17:06 Permalink

Μάγκας με πέτσινα μέζεα.αν τα είχε θα άνοιγε ενα λογιστικό γραφείο και θα πάλευε τον επιούσιον.αντ'αυτού μας σερβίρετε άλλον εναν δημόσιο υπάλληλο εκ του ασφαλούς.

Submitted by Anonymous on Thu, 21/03/2019 - 17:48 Permalink

Μη δεί το σύστημα ένα αξιόλόγό παιδί να θέλει να αςχοληθεί με τα κοινα αμεσως να πεσει να το φαει. Μακάρι να βγεις Γιώργο και να προσφέρεις στο τόπο μας

Submitted by ΠΟΛΙΤΗΣ on Thu, 21/03/2019 - 18:48 Permalink

ΟΠΩΣ ΠΑΣ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΜΑΝΩΛΗ ΣΚΑΝΤΖΟΥ

Submitted by Ενας γνωστης on Thu, 21/03/2019 - 18:55 Permalink

Καλέ μου, νομίζω, οτι εσύ έβγαζες φωτογραφίες με τον Κακλαμάνη, μαζί με τον Μαντά και έλεγες οτι ξεκινάει ο αγώνας για την τοπικη αυτοδιοίκηση. Καλέ μου, νομίζω οτι εσύ άφησες να κυκλοφορεί η φήμη οτι η νδ στηρίζει τον Μαντά με την υποψηφιότητα σου μαζί του. Γιατί δεν έλεγες τοτε οτι η κεντρικη πολιτικη σκηνή δεν πρέπει να επηρεάζει τον Α βαθμό αυτοδιοίκησης?????. Σε φόβισε ο Αντρέας?? και επειδή εγώ είμαι ένας πραγματικά γνώστης, πες στους άλλους 2-3 να μην γράφουν μονόπαντα συνεχως γιατι θα ακουστεί το "Κάτσε καλά ΓΕΡΑΣΙΜΕ, από κανέναν ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ"....

Submitted by S.t.g on Thu, 21/03/2019 - 23:07 Permalink

Εχετε πολυ πλακα οι δεξιοι τελικα.Πολυ χιουμορ.Γραφικοι τραγικοι και αντι να κοιτατε το καλο της περιοχης μας τσακωνεστε ποιος ειναι πιο πολυ νεα δημοκρατια απο τον αλλον.Χαμηλου επιπεδου ατομα

Submitted by πελεκυς on Fri, 22/03/2019 - 00:43 Permalink

Χέστηκε η Φατμέ στο Γιαλί Τζαμί αν διασπάστηκε η Οννεδ Αρκαδίας (που δε διασπάστηκε).Κανείς δεν ενδιαφέρετε (όπως δε θα ενδιαφερόταν και κανείς για τις νεολαίες του ΣΥΡΙΖΑ ,του ΠΑΣΟΚ κτλ.)εκτός από ένα μικρό παλαιοκομματικό κοινό.
Αυτό που χρήζει ψυχιατρικής εξέτασης στο συνδυασμό του Καμπύλη είναι η συνεχής προσπάθεια να δείξουν ότι εκπροσωπούν τη ΝΔ.
Όλοι οι συνδυασμοί πανελλαδικά θέλουν να διώξουν τις κομματικές ταμπέλες από πάνω τους λέγοντας ότι είναι ανεξάρτητοι και οι δικοί μας έχουν λυσσαξει να σηκώσουν τα λάβαρα της Δεξιάς.
Η περιχαράκωση που κάνουν σίγουρα διώχνει τους μη νεοδημοκράτες ,οπότε το παιχνίδι διαγράφετε χαμένο.
Είναι λοιπόν τεράστια ομολογία ήττας η προσπάθεια να μαζευτούν έστω οι σκληροί κομματικοί ψήφοι διώχνοντας τους υπόλοιπους ,ακόμα και τους νεοδημοκράτες που δε θέλουν ανάμιξη των κομμάτων στα τοπικά και θέλουν να ψηφίσουν τον πιο άξιο.

Submitted by ddd on Fri, 22/03/2019 - 09:46 Permalink

Ξέρετε καμία παράμετρο αξιοκρατίας που να χρησιμοποιεί η κάθε κοινωνία για να επιλέξει τους ικανούς ; Να σας βοηθήσω . Συγγένεια , κόμμα , συμφέρον , αναθέσεις.

Submitted by Paul Hellinas on Sun, 24/03/2019 - 16:13 Permalink

Ο αχταρμάς που επικρατεί στους υποψήφιους όλων των συνδυασμών πλήν ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ δεν δείχνει υπερκομματική άποψη- γιατί άραγε δεν την βρίσκουν και όταν πρόκειται για την κεντρική εξουσία; - αλλά γενική κομματική - πολιτική ΣΥΜΦΩΝΙΑ. Δεν έχουν τίποτε να μοιράσουν, δεν θα διαφοροποιηθούν σε τίποτα, έχουν μόνο να παλέψουν για τις ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ.
ΤΑΞΙΚΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ. ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio