Η απάντηση του Γιώργου Λυτρίβη για την διάσπαση της ΟΝΝΕΔ Αρκαδιας

Πέμ, 21/03/2019 - 15:34
Image

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας Γιώργος Λυτρίβης δίνει την δική του απάντηση για την εκλογική διάσπαση της ΟΝΝΕΔ στην Βόρεια Κυνουρία. 

Αναφορικά με σημερινό άρθρο στον ιστότοπο astrosnews.gr περί «διάσπασης» της Οννεδ Αρκαδίας τονίζω προς όλους αυτούς που εκμεταλευόμενοι το άρθρο που θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα για την εξυπηρέτηση ιδιοτελών σκοπών τους τα εξής:

1ον Η ΝΔ έχει ξεκαθαρίσει ότι στην τοπική αυτοδιοίκηση Ά βαθμού δεν δίνει χρίσματα.

2ον Τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας είναι ελεύθερα να επιλέξουν Δημοτική Παράταξη.

3ον Δεν συμβαίνει το ίδιο με τη τοπική αυτοδιοίκηση Β´ βαθμού όπου η ΝΔ έχει πάρει σαφή θέση. Όποιος έχει κάποια άλλη προτίμηση μπορεί ελεύθερα να το κάνει εφόσον πρώτα παραιτηθεί από οποιαδήποτε κομματική ιδιότητα.

4ον Ως προς το πρόσωπό μου ,ευχαριστώ το Δήμαρχο Παναγιώτη Μαντά που με έκανε μέρος της ομάδας που θα διεκδικήσει εκ νέου το Δήμο. Αυτοί που με γνωρίζουν ξέρουν ότι κατεβαίνω στη πολιτική γιατί πιστεύω στη δύναμή της. Απεναντίας απεχθάνομαι τον «ανώνυμο πολιτικό χουλιγκανισμό». Προσέρχομαι στο δημόσιο διάλογο του Δήμου μας ζητώντας από τους πολίτες να κρίνουν τις πολιτικές και να κλείσουν τα αυτιά τους στους «επαγγελματίες αόρατους διαμορφωτές άποψης».

5ον Έχω βαθιά πεποίθηση ότι η τοπική αυτοδιοίκηση Ά βαθμού είναι πέρα και πάνω από κόμματα. Έχοντας αυτό σαν πυξίδα απευθύνομαι στους πολίτες του Δήμου μας. Βεβαίως όλοι έχουμε την διαδρομή μας που σε καμία περίπτωση δεν την απεμπολούμε. Ελπίζοντας να μην σας κούρασα, θα μας δοθεί η δυνατότητα να τα λέμε συχνά στο μέλλον. Καλή δύναμη και καλούς αγώνες με σύνεση και νηφαλιότητα.

 

Σχόλια επισκεπτών

Τους λιβανίζετε καλά καλά με κατευθυνόμενα παραπολιτικά και μετά σας κάνουν και παράπονα και σας αδειάζουν. Γιαυτό σοβαρευτείτε και αντιμετωπίστε ισάξια όλες τις παρατάξεις γιατί ο κόσμος όχι μόνο καταλαβαίνει αλλά είναι και πολύ υποψιασμένος. Είναι κρίμα να τα γκρεμίσετε όλα σε 2 προεκλογικούς μήνες. Φερθείτε όπως αρμόζει σε ένα σοβαρό ΜΜΕ.

Κάπου μπερδεύεσαι αγαπητέ..
Άλλο η ακομάτιστη πολιτική(άραγε υπάρχει;) στα πλαίσια της τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλο να προσπαθείς να βαπτίσεις οτι είναι «πέρα από κομματα» ο πολιτικός οπορτουνισμός και η κατά περίσταση πολιτική κυβίστηση(κοινώς κωλοτούμπα) του Δημάρχου και επικεφαλή της παραταξης με την οποία κατεβαίνεις και προφανώς συμφωνείς με το ήθος και το συμβολισμό των ενεργειων της.Μην τα ισοπεδώσουμε όλα!!!!

Καλέ μου, νομίζω, οτι εσύ έβγαζες φωτογραφίες με τον Κακλαμάνη, μαζί με τον Μαντά και έλεγες οτι ξεκινάει ο αγώνας για την τοπικη αυτοδιοίκηση. Καλέ μου, νομίζω οτι εσύ άφησες να κυκλοφορεί η φήμη οτι η νδ στηρίζει τον Μαντά με την υποψηφιότητα σου μαζί του. Γιατί δεν έλεγες τοτε οτι η κεντρικη πολιτικη σκηνή δεν πρέπει να επηρεάζει τον Α βαθμό αυτοδιοίκησης?????. Σε φόβισε ο Αντρέας?? και επειδή εγώ είμαι ένας πραγματικά γνώστης, πες στους άλλους 2-3 να μην γράφουν μονόπαντα συνεχως γιατι θα ακουστεί το "Κάτσε καλά ΓΕΡΑΣΙΜΕ, από κανέναν ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ"....

Εχετε πολυ πλακα οι δεξιοι τελικα.Πολυ χιουμορ.Γραφικοι τραγικοι και αντι να κοιτατε το καλο της περιοχης μας τσακωνεστε ποιος ειναι πιο πολυ νεα δημοκρατια απο τον αλλον.Χαμηλου επιπεδου ατομα

Χέστηκε η Φατμέ στο Γιαλί Τζαμί αν διασπάστηκε η Οννεδ Αρκαδίας (που δε διασπάστηκε).Κανείς δεν ενδιαφέρετε (όπως δε θα ενδιαφερόταν και κανείς για τις νεολαίες του ΣΥΡΙΖΑ ,του ΠΑΣΟΚ κτλ.)εκτός από ένα μικρό παλαιοκομματικό κοινό.
Αυτό που χρήζει ψυχιατρικής εξέτασης στο συνδυασμό του Καμπύλη είναι η συνεχής προσπάθεια να δείξουν ότι εκπροσωπούν τη ΝΔ.
Όλοι οι συνδυασμοί πανελλαδικά θέλουν να διώξουν τις κομματικές ταμπέλες από πάνω τους λέγοντας ότι είναι ανεξάρτητοι και οι δικοί μας έχουν λυσσαξει να σηκώσουν τα λάβαρα της Δεξιάς.
Η περιχαράκωση που κάνουν σίγουρα διώχνει τους μη νεοδημοκράτες ,οπότε το παιχνίδι διαγράφετε χαμένο.
Είναι λοιπόν τεράστια ομολογία ήττας η προσπάθεια να μαζευτούν έστω οι σκληροί κομματικοί ψήφοι διώχνοντας τους υπόλοιπους ,ακόμα και τους νεοδημοκράτες που δε θέλουν ανάμιξη των κομμάτων στα τοπικά και θέλουν να ψηφίσουν τον πιο άξιο.

Ο αχταρμάς που επικρατεί στους υποψήφιους όλων των συνδυασμών πλήν ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ δεν δείχνει υπερκομματική άποψη- γιατί άραγε δεν την βρίσκουν και όταν πρόκειται για την κεντρική εξουσία; - αλλά γενική κομματική - πολιτική ΣΥΜΦΩΝΙΑ. Δεν έχουν τίποτε να μοιράσουν, δεν θα διαφοροποιηθούν σε τίποτα, έχουν μόνο να παλέψουν για τις ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ.
ΤΑΞΙΚΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ. ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio