Πρόβλημα στην υδροδότηση από δολιοφθορά στο Παράλιο Άστρος

Κυρ, 19/05/2019 - 16:37
Image

Με δελτιο τύπου που εξέδωσε η ΔΕΥΑΒΚ αναφέρει πως το πρόβλημα που δημιουργήθηκε σήμερα στο Παράλιο Άστρος με την πτώση της πίεσης του νερού είναι αποτέλεσμα δολιοφθοράς!

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΒΚ

ΣHMEPA ΣTO ΠAPAΛIO AΣTPOΣ TIΣ ΠPΩTEΣ ΠPΩINEΣ ΩPEΣ ΔIAΠIΣTΩΘHKE ΠTΩΣH ΠIEΣHΣ ΣTO ΔIKTYO YΔPEYΣHΣ. YΣTEPA AΠO EΛEΓXO ΠOY ΠPAΓMATOΠOIHΘHKE BPEΘHKAN ΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ ΔYO AΠO TIΣ ΔIKΛEIΔEΣ ENTOΣ TOY KΛEIΔΩMENOY BANOΣTAΣIOY ΠPAΞH ΠOY ΔEN MΠOPEI NA XAPAKTHPIΣTEI AΛΛO AΠO ΔOΛIOΦΘOPA. ZHTOYME THN KATANOHΣH AYTΩN ΠOY TAΛAIΠΩPHΘHKAN KAI ΣAΣ ΓNΩPIZOYME OTI H YΠHPEΣIA ΘA ΠPOBEI ΣE OΠOIΑΔHΠOTE KINHΣH XPEIAΣTEI ΩΣTE NA AΠOKAΛYΦΘEI O ΔOΛIOΦΘOPEAΣ KAI OI ΠPOΘEΣEIΣ TOY. EK THΣ ΔIEYΘYNΣEΩΣ THΣ ΔEYABK

Σχόλια επισκεπτών

Μετά απο τις θέσεις στα σουπερμάρκετ, τις οικογενειακές απειλές απο τα φεισμπουκ των αδελφων που βρωμίζουν, δεν είδαν αποτέλεσμα.. Ανέλαβαν δράση οι φαντομάδες.... Που θα φτάσουμε μεχρι την Κυριακή ; Τι να σου κάνω? Αλλαντικά ήθελες.. Πάρε τώρα μούσια...

Το καθάρισμα των χωριών ξεχάστηκε; Πότε θα κοπούν χορτάριακαι θα καθαριστούν οι κοινόχρηστοι χώροι; Με το που μπαίνεις σε κάποια χωριά η εικόνα που βλέπεις στην είσοδο είναι αποκαρδιωτική!Αλλά ως φαίνεται αυτά είναι ψιλά γράμματα δε σας ενδιαφέρουν, πάτε μόνο για μεγάλα έργα!

Κύριοι συνεχίστε να βγάζετε τα απωθημένα σας με προσωπικές επιθέσεις βρώμικες, με ενέργειες σαν και αυτή που αναφέρει το άρθρο γιατί μόνο αυτό ξέρετε όπως φαίνεται να κάνετε... πιστέψτε στον εαυτό σας μπορείτε και χειρότερα. Φτάνουν οι μέρες και ο κόσμος θα κρίνει κύριοι της αντιπολίτευσης !! Αν η επικινδυνότητα σας σήμερα είναι τόσο φανερή που να αναλάβετε και δημαρχείο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio