PARNONAS TRAILS… Ξεκινάμε!

Παρ, 19/10/2018 - 14:46
Image

Ο Σύλλογος Τουριστικών Καταλυμάτων Α. Αρκαδίας (Kynouria Hosts) προσκαλεί όλους σας στην ομιλία που διοργανώνει  την Κυριακή στις 21/10/2018  στις 6:00 μμ στο Διοικητήριο του Π. Άστρους, σχετικά με το δίκτυο των μονοπατιών της Πελοποννήσου  και συγκεκριμένα το “Parnonas Trails”. Επίτιμος καλεσμένος μας και συντονιστής της ομιλίας θα είναι ο πρόεδρος της  βραβευμένης Mainalon Κοιν Σ.Ε.Π, ο κος Λαγός.

Η Mainalon Κοιν. Σ.Ε.Π  έχει καταφέρει να δημιουργήσει το πρώτο μονοπάτι στην Ελλάδα (με πιστοποίηση υψηλής ποιότητας από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Πεζοπορίας  τον Μαϊο 2015) με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και όχι μόνο!  Ένα μονοπάτι του Μαινάλου το οποίο εκτείνετε σε μήκος 75χλμ., το Mainalon Trail το οποίο περνάει μέσα από τα χωριά  Στεμνίτσα, Δημητσάνα, Ζιγοβίστι, Ελάτη, Βυτίνα, Νυμφασία, Μαγούλιανα, Βαλτεσινίκο και τα Λαγκάδια, ενεργοποιώντας το σύνολο της τουριστικής υποδομής και των υπηρεσιών της Γορτυνίας. 

Μετά την ολοκλήρωση του έργου αυτού, επόμενος στόχος του οργανισμού είναι να προβεί στην ένωση του Mainalon Trail με μονοπάτια του Πάρνωνα (Parnonas Trail).  Αυτό όμως απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και εθελοντισμό, γ’ αυτό θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να παραβρεθείτε στην ομιλία του κου Λαγού, όπου θα συμμετέχουν και φορείς όπως οi Σπηλαιολόγοι Ορειβάτες Κυνουρίας,  Σύλλογος Ορειβατών Αρκαδίας ,εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης κ.α., για να ενημερωθούμε όλοι μαζί  για την δράση που πρόκειται να λάβει μέρος στον τόπο μας. Όλοι  μαζί ….να ενεργοποιηθούμε στην οργάνωση των μονοπατιών της περιοχής μας !

Η συμμετοχή όλων μας κρίνεται  απαραίτητη……..ραντεβού την Κυριακή!

Με εκτίμηση,

Βίβιαν Μανωλέσου,

Πρόεδρος,

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio