Μπασκέτες Ολυμπιακών προδιαγραφών δώρισε ο Δήμος Νέου Ηρακλείου στον δήμο μας

Πέμ, 24/06/2021 - 11:19
Image

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για άλλη μια φορά στον Δήμαρχο Νέου Ηρακλείου και τους δημοτικούς συμβούλους που ψήφισαν την τιμητική δωρεά προς τον δήμο βόρειας Κυνουρίας και στην Επιτροπή Αθλητισμού του δήμου μας ώστε να μας χορηγήσουν 2(δυο) Μπασκέτες Ολυμπιακών προδιαγραφών.

Ο Δήμαρχος Νέου Ηρακλείου και οι συνεργάτες του άλλωστε & στο πρόσφατο παρελθόν μας έχουν βοηθήσει και μας έχουν δείξει έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης βοήθειας και συνεργασίας μεταξύ ενός μητροπολιτικού δήμου Αττικής και ενός δήμου επαρχίας όπως ο δικός μας.

Βοηθάμε τον τόπο μας με ο,τι γνωριμίες διαθέτουμε και ζητάμε την βοήθεια για τον τόπο που αγαπάμε.

Είναι χαρά κάποιων ανθρώπων να μας βοηθάνε όσο μπορούνε και όπως μπορούνε.

Έχουμε κάνει και άλλες κινήσεις ώστε να εξασφαλίσουμε για την νεολαία μας και τους δημότες μας πιο πολλούς πνεύμονες αθλητισμού σε ολόκληρο τον Δήμο.

Περισσότερα σύντομα.....

Γιάννης Δαλιάνης

Σχόλια επισκεπτών

Κύριε Γιάννη Δαλιάνη αξιέπαινη η προσπάθεια σας να αναβαθμίσετε τις υποδομές όμως παρακαλούμε να μεριμνείτε ώστε να έρχεται στο δήμος μας καινούργιος εξοπλισμός κι όχι απλώς ό,τι περισσεύει από άλλους δήμους. Να κάνουμε σωστές ανακαινίσεις και υποδομές και να είμαστε συνεργάτες με άλλους ΟΤΑ κι όχι ρακοσυλλέκτες. Ευχαριστούμε

Aγαπητέ Κένταυρε ευχαριστώ εκ των προτέρων για τα καλά σου λόγια σε διαβεβαιώ οτι οσα αθλητικά πράγματα έχουν έρθει στον δήμο μας απο άλλους δήμους βλ(φιλέ τέννις αγιου Ανδρεα Απο Δήμο χερσονησσου κρητης καθώς και οτι μας έχει δώσει ο δήμος Νέου Ηρακλείου όπως και κάποια άλλα πράγματα που περιμένουμε σύντομα έχουν τσεκαριστεί και ειναι σε άριστη κατάσταση.
Απλά εμεις εκμεταλευτήκαμε κάποιες γνωριμίες και τα πήραμε.
Τίποτα δεν είναι παλιό και το εγγυόμαι προσωπικά
Συγκεκριμένα τις μπασκέτες αυτές τις ζήτησαν επίσημα με εγγραφο εμείς, ο δήμος κέρκυρας όπου έχει καταγωγή εν ενεργεία δημ σύμβουλος και προτιμήθηκε ο δήμος μας.
Σας ευχαριστώ , και καλοδεχούμενη καθε κρητική που θα μας βοηθησει να γίνουμε και καλύτεροι.

Πόλυ καλή πρωτοβουλια! Δεν είναι κακό να εκμεταλλευόμαστε τις γνωριμίες μας. Το ανησυχητικο ωστόσο είναι πως δεν έχουμε δει κάποια μελέτη για το κλειστό γυμναστήριο το μοναδικό στην περιοχη. Η προηγουμενη δημοτική αρχή το είχε εντάξει στο προγραμμα φιλοδημος. Υπάρχει κάποιο νεότερο γιατί αυτό; θα πρεπει να είναι το κυριο μέλημα της αθλητικής Επιτροπής κατά την γνώμη μου. Ευχαριστώ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio