Μαντάς: Δεν μπορεί το ΔΣ να «σέρνεται» πίσω από ανώνυμα δημοσιεύματα

Wed, 13/06/2018 - 19:31

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας ο δήμαρχος Παναγιώτης Μαντάς κλήθηκε να απαντήσει ερώτηση της αντιπολίτευσης σχετικά με τη διάβρωση των ακτών, και συγκεκριμένα στη θέση «Ατσίγγανος» στο Παράλιο Άστρος, όπου, όπως αναφέραμε και σε δικό μας δημοσίευμα (δείτε ΕΔΩ), όπου παρουσιάσαμε και τη σχετική θέση της Περιφέρειας, είναι ορατή η ζημιά που έχει προκαλέσει η διάβρωση των ακτών στον παραλιακό δρόμο που οδηγεί προς Αθήνα.

Ο κ. Μαντάς απάντησε ότι υπάρχει αλληλογραφία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, και μάλιστα ότι ο ίδιος εκ προοιμίου είναι σύμφωνος με οποιαδήποτε μελέτη αποκατάστασης του έργου:

«Δεν επιθυμώ να σχολιάσω ανώνυμα σχόλια και ανώνυμες δημοσιεύσεις. Αλλά πρέπει να ασχοληθούμε με το θέμα. Έλαβα έγγραφο και απάντησα σε έγγραφο στο οποίο μου αναφέρθηκε ότι η συγκεκριμένη Υπηρεσία εκπονεί μελέτη και ότι στο πλαίσιο αυτής της μελέτης επισημαίνεται ότι θα πρέπει να γίνει όντως παρέμβαση στο σημείο εκείνο. Εκ προοιμίου είναι σύμφωνη η γνώμη μου σε κάθε παρέμβαση για την προστασία της παραλίας».

Δεν μπορεί το Δημοτικό Συμβούλιο να σέρνεται πίσω από ανώνυμα δημοσιεύματα, είπε, τέλος, ο κ. Μαντάς.

Σημειωτέον ότι η διάβρωση των ακτών σε ολόκληρη την Πελοπόννησο είναι ιδιαιτέρως ανησυχητική. Σημειωτέον, επίσης, ότι αυτή δεν λαμβάνει χώρα μόνον εξαιτίας φυσικών φαινομένων, αλλά και εξαιτίας κακών πρακτικών και παρεμβάσεων χωρίς να προηγηθούν περιβαλλοντικές μελέτες.

Comments

Submitted by κατοικος γλυφαδας on Thu, 14/06/2018 - 00:39 Permalink

Γιατί δεν έρχεται να μας γνωρίσει από κοντά ο δήμαρχος; Να έρθει στο σημείο να πάμε μαζί να μας δώσει και τα φώτα του σαν μηχανικός. Εμείς εκεί είμαστε. Δεν είμαστε ανώνυμοι. Ας βγει και λίγο από το γραφείο παραέξω, όχι μόνο προεκλογικά.

Εσυ όταν ψηφίζεις στην κάλπη γραφεις και το ονομα σου? Δικαίωμα κάθε πολιτη είναι να καταθέτει την αποψή του, χωρίς στοιχεία ταυτότητας, αρκεί να μην θίγει ή να συκοφαντεί

Submitted by Φυστικης on Thu, 14/06/2018 - 03:52 Permalink

Και ουσία και λόγος υπάρχει Δήμαρχε. .
Άμα δεν την βλέπεις αντε για μπάνιο στις μπλε πσραλιες που θα φτιάξειςςςς .............

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio