Λυτρίβης: «Κυρίε Κατσή μισόλογα και δήθεν υπονοούμενα δεν βοηθούν το δημόσιο διάλογο και πλήττουν την αξιοπιστία των θεσμών»

Τρί, 10/09/2019 - 11:54
Image

Ο Γιώργος Λυτρίβης μέσα από τα social media απάντησε στα λεγόμενα (ΕΔΩ) του αντιδήμαρχου Βόρειας Κυνουριάς Δημητρή Κατσή κατηγορώντας τον πως οι απαντήσεις που έδωσε είναι ανάξιες σχολιασμού.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Γιώργος Λυτρίβης:

Πραγματοποιήθηκε χτες Κυριακή 08/09/2019 η πρώτη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας.

*Πρίν από τη συζήτηση των θεμάτων ημερησίας διάταξης αναγνώστηκε από το Προεδρείο επιστολή του αρχηγού της παράταξής μας Παναγιώτη Μαντά.

*Η παράταξή μας θεωρεί ότι έπρεπε να είχε συγκληθεί από το Προεδρείο διαπαραταξιακή συζήτηση προκειμένου να υπάρξει συμφωνία για το χρόνο τέλεσης των Δημοτικών Συμβουλίων. Για να προλάβω ορισμένους , προφανώς και δεν προβλέπεται από κάπου αλλά στα πλαίσια της συνεννόησης , της εύρυθμης λειτουργίας και της αναβάθμισης του Δημοτικού συμβουλίου που κάποιοι ευαγγελίζονται και που θα πρέπει να περάσει από τα λόγια στις πράξεις θα έπρεπε να είχε γίνει. Κρατώ το λόγο του Προέδρου πως θα γίνει το αμέσως προσεχές διάστημα και αναμένω.

*Όπως μπορείτε να διαβάσετε στην επιστολή ο κ. Μαντάς έθεσε κάποια καίρια ερωτήματα προς το Δήμαρχο κ. Καμπύλη και τοποθετήθηκε για το θέμα των αποθηκών του Δήμου καθώς και για το θέμα της λαικής αγοράς. Ο Δήμαρχος είπε πως θα απαντήσει στην επόμενη συνεδρίαση προκειμένου να είναι παρών ο κ. Μαντάς.

*Η απάντηση του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Κατσή είναι ανάξια σχολιασμού. Μεσά σε όλα έμπλεξε στη κουβέντα και κάτι «παγκάκια». Κύριε αντιδήμαρχε έχετε αναλάβει καθήκοντα πλέον. Αν υπάρχει κάτι μεμπτό παρακαλώ να ενημερώσετε το σώμα και να προβείται στις απαραίτητες εκ του νόμου ενέργειες. Μισόλογα και δήθεν υπονοούμενα δεν βοηθούν το δημόσια διάλογο και δίνουν τροφή σε ανώνυμους σχολιαστές να πλήττουν την αξιοπιστία των τοπικών Θεσμών και των αιρετών.

*Στα θέματα της ημερησίας διάταξης ως προς τη σύσταση των Δ.Σ των νομικών προσώπων και των λοιπών επιτροπών υπήρξαν κάποιες μικροδιαφωνίες που γρήγορα ξέπεράστηκαν και με ευρεία συναίνεση ψηφίστηκαν. Καλή και δημιουργική θητεία σε όλα τα μέλη των επιτροπών.

*Ως προς τις παρατάσεις των έργων κρατώ τα λόγια του Προέδρου της Καστάνιτσας που τόνισε πως πριν τη συζήτηση τους στα Δημοτικά συμβούλια θα πρέπει να ζητείται και η γνώμη των Προέδρων.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση/διευκρίνιση.

 

katafigio