Κωνσταντίνου: Να ενημερωθούν όσοι αντέδρασαν στην τοποθέτηση ηλεκτρικής ράμπας ΑμεΑ στο Παράλιο Άστρος (vid)

Παρ, 17/08/2018 - 18:21
Image

Η τοποθέτηση της πρώτης από τις συνολικά τέσσερις ράμπες πρόσβασης ΑμεΑ στο Παράλιο Άστρος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Αυγούστου. Το πάγιο αίτημα του Συλλόγου ΑμεΑ εκπληρώθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, ενώ οι συντονισμένες προσπάθειες είχαν ήδη ξεκινήσει από πέρυσι τον Οκτώβριο.

Το astrosnews.gr βρέθηκε στις εργασίες τοποθέτησης της ράμπας, που επιτέλους δίνει τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα να χαρούν τη θάλασσα αυτόνομα και με ευκολία και στην κάμερά μας μίλησε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Ν. Κωνσταντίνου, ο οποίος σχολίασε και τις -ανήκουστες- αντιδράσεις που προέβαλλαν κάποιοι σχετικά με την τοποθέτηση της ράμπας:

«Σήμερα έγινε ένα μεγάλο βήμα για τον πολιτισμό, ένα πάγιο αίτημα του Συλλόγου ΑμεΑ εκπληρώθηκε. Είχε προγραμματιστεί από τον περασμένο Οκτώβριο, και αυτός ο χώρος επελέγη ως ο πιο κατάλληλος. Αναφορικά με κάποιες αντιδράσεις, θα συμβούλευα εκείνοι που αντέδρασαν, να μορφωθούν, να ενημερωθούν και να μην αντιμετωπίζουν τέτοιες πρωτοβουλίες σαν να μην τους αγγίζουν.

Οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες είναι οι δικοί μας άνθρωποι, και πρέπει όλοι εκείνοι που έρχονται για τουρισμό, να έχουν πρόσβαση στην παραλία.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Μαλιστα. Συμφωνοι. Ολοι να εχουν προσβαση. Πώς ομως, αφου δεν εχει μεινει σπιθαμη ελευθερη απο ομπρελες και ξαπλωστρες απο το Del Mar ως το Θαλλασσα?? Και το ελαχιστο που υπηρχε πηγε για τη ραμπα? Ας μειωσει ο Δημος τις ξαπλωστρες ωστε να υπαρχει οντως προσβαση για ολους κι οχι μονο γι αυτους που θελουν και μπορουν να πληρωνουν για μια θεση στην παραλια... Αλλα ειναι πολλα τα λεφτα, σωστα?

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio