Η πρόταση Δαλιάνη για δωρεάν σεμινάρια ΚΑΡΠΑ

Κυρ, 13/06/2021 - 15:44
Image

Με ανάρτησή του ο κ Γιάννης Δαλιάνης έκανε την εξής πρόταση που οπωσδήποτε είναι απαραίτητη για την ασφάλεια των αθλητών που αγωνίζονται στα γήπεδα της Βόρειας Κυνουρίας και ολόκληρης της Αρκαδίας.

Το χθεσινό περιστατικό στη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα στο Euro όπου ο Δανός αθλητής έπαθε ανακοπή και τελικά ανένηψε κατόπιν καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και απινίδωσης από τους γιατρούς και διασώστες του γηπέδου προκάλεσε σοκ στην παγκόσμια κοινότητα. Πέρα όμως από τη συγκινησιακή φόρτιση, αναδεικνύεται για άλλη μια φορά η  έννοια των μέτρων πρόληψης και η ανάγκη ιατρικού εξοπλισμού και προσωπικού στις αθλητικές εγκαταστάσεις μας.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς ΕΠΣ Αρκαδίας Δήμοι Σωματεία θα πρέπει πλέον να δώσουμε την  δυνατότητα δωρεάν σεμιναρίου ΚΑΡΠΑ στους προπονητές και στους Αθλητές των αθλητικών σωματείων της Αρκαδίας(Η παρουσία γιατρού άλλωστε είναι επιβεβλημένη). Από την επόμενη περίοδο, στόχος μας ως αθλητική επιτροπή του Δήμου να επεκτείνουμε την πρωτοβουλία αυτή σε περισσότερες ομάδες,γήπεδα αλλά και συμμετέχοντες στα σεμινάρια!

Σε αυτή την προσπάθεια μην λείψει κανείς και θέλουμε την βοήθεια και την συμμετοχή σας.

Η ζωή είναι ότι πιο πολύτιμο και ο αθλητισμός χαρίζει ζωή σε όλους μας.

Σχόλια επισκεπτών

Μπράβο Γιάννη. Όσο για το χθεσινό συμβάν κανένας δεν στάθηκε σε αυτόν τον γελοίο speaker του ant1 που προσπαθούσε με κάθε τρόπο να μας πείσει ότι ο παίκτης έχει πεθάνει. Πραγματικό κοράκι, απόβρασμα της κοινωνίας παρόλα τα χρόνια του στον χώρο.
Να δούμε κάποιος από το σταθμό θα ζητήσει συγγνώμη ή συντάσσονται μαζί του.

Αμαν, εσείς οι ανώνυμοι σχολιαστές...Να μή δείτε άνθρωπο να προκόβει.... Γιάννη προχώρα. Δώσε μας τις πρωτοποριακές σου σύγχρονες και μοντέρνες προτάσεις από το κινητό σου στο καφέ που κάθεσαι. Και μην ξεχάσεις: Καλοκαίρι στην πρωτεύουσα τον Αγιάννη μας.. Εσένα θέλουμε..... εσύ μας έλειπες...

ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΑΓΙΑΝΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ!!!!!!
ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΜΟ!;;;ΕΒΓΑΖΕ ΦΩΤΟ ΤΟΝ ΑΓΙΑΝΝΗ;;
ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΞΕΧΑΣΑ ….ΚΑΝΕΙ ΤΖΙΖΖΖΖΖΖ!!!

Φτιάξατε τρία γήπεδα στολίδια στο Παράλιο Άστρος και δε μπορεί ο δήμος να τα υποστηριξη; τα χορτάρια στο μπάσκετ και στο τέννις γύρω γύρω από τα γήπεδα φτάνουν το ενα μετρο πεταγοντε φίδια από παντού και στο τέλος θα βγει και κάνα αγριογούρουνο. θα υποστηρίξετε αυτό που φτιάξατε κύριε Δαλιάνη η και αυτή σας η υπόσχεση ήταν για το θεαθηναι;

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio