Γ. Κλέωπας: "Στους δρόμους η πολιτική προστασία, αποφεύγουμε τις μετακινήσεις το βράδυ και τις πρωινές ώρες στα ορεινά "

Δευ, 24/01/2022 - 19:12
Image

Με όλο τον μηχανισμό της πολιτικής προστασίας του Δήμου, κυριολεκτικά στον δρόμο και σε συνεργασία και με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι, κυρίως του ορεινού όγκου, στην επικράτεια της Βόρειας Κυνουρίας. 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον αντιδήμαρχο κ. Κλέωπα, μας ενημέρωσε ότι τα μηχανήματα κατευθύνονται από την περιοχή του Δραγουνίου με στόχο να φτάσουν έως τον Αγιάννη, ρίχνοντας αλάτι και καθαρίζοντας τον δρόμο όπου χρειάζεται. Το ύψος του χιονιού είναι άνω των 10 εκατοστών, χωρίς αυτό να δημιουργεί έως αργά το απόγευμα ιδιαίτερα προβλήματα. Όμως, όπως μας τόνισε, ο κ. Κλέωπας, οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να  περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στα τμήματα του ορεινού όγκου όσο βραδιάζει καθώς επίσης και τις πρωινές ώρες, αφου οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο παγετός θα δημιουργήσουν έναν επικίνδυνο συνδυασμό για τις μετακινήσεις.

Σχόλια επισκεπτών

Ο Δρόμος άνοιξε, ο δρόμος έκλεισε ο δρόμος θέλει αλυσίδες.
Συννενόησης μπαχαλον.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Τρίπολης λέει άλλα η Πολιτική Προστασία του Δήμου άλλα δηλαδή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Η όπως λέει η ταινία αγαπιουσαστεεε!!!

μηχανισμο δεν ειδαμε ο δρομος δεν ανοιξε ποτε ηρθε και ο παγος και ολα καλα. αλλα τα ωραια δημοτικα τελη τα πληρωνουμε ουτε στο προηγουμενο χιονι ηρθε μηχανιμα ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio