Εθελοντική αιμοδοσία και λήψη δείγματος μυελού των οστών στο Άστρος

Πέμ, 23/11/2023 - 10:05
Image

Ο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Σ ύλλογος Ε θελ οντών Α ιμοδοτών Αρκαδίας « ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ » , τα τελευταία εννέα χρόνια, με την πολύπλευρη δράση του διεκδικεί παρέμβαση και ουσιαστική συνεισφορά στην προσπάθεια ο καρκίνος της παιδικής και της εφηβικής ηλικίας όχι απλώς να πάψει να είναι θέμα ταμπού, αλλά να βρει όσο το δυνατόν περισσότερα μάτια και περισσότερες καρδιές ανοιχτές και πρόθυμες να βοηθήσουν, ώστε κάθε παιδί που νοσεί να έχει πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου νοσηλεία, αποτελεσματική θεραπεία και τελικά δικαίωμα στη ζωή.

Μέσω των αιμοδοσιών που είναι πλέον θεσμός στην Αρκαδία, ο κόσμος που συμμετέχει σε αυτές αποδεικνύει περίτρανα, ότι κανένα φάρμακο δεν μπορεί να συγκριθεί με την προσφορά του εθελοντή αιμοδότη . Ο Σ ύλλογός μας συ νδέεται με αυτούς τους ανθρώπους και τους ευχαριστεί που σε κάθε αιμοδοσία μας τιμούν μ ε την παρουσία και την προσφορά τους.

Δίνοντας αίμα και μυελό των οστών προσφέρουμε την ελπίδα και δημιουργούμε μια συνθήκη αγάπης και ενσυναίσθησης για τα άτομα πο υ το έχουν ανάγκη.

Ας γίνουμε λοιπόν όλοι μας για ακόμη μια φορά μια αγκαλιά, ένα δώρο για αυτά τα παιδιά που δίνουν τον δικό τους αγώνα.

Στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2023 ώρες 10:00 16:00 στην Τρίπολη, στο ΚΑΠΗ (παράρτημα Δήμου Τρίπολης) οδός Ρήγα Φεραίου 25 και Παπαρηγοπούλου

Στις 28 Νοεμβρίου 2023 ώρες 10:00 16:00 στο Άστρος, στο Πν ευματικό Κέντρο ΙΝ Αποστόλου Παύλου.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Για τον «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ »
Ο Πρόεδρος του Σ υλλόγου
Γεώργιος Παναγούλης

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio