Εμπορικός Σύλλογος Άστρους: Στηρίζουμε τα Ανοικτά Εμπορικά Κέντρα

Πέμ, 28/06/2018 - 10:54
Image
Image
Μια πολύ σημαντική παρουσίαση έλαβε χώρα στο Άστρος την Τρίτη 26 Ιουνίιου, η οποία αφορά στο πρόγραμμα «Ανοιχτά Εμπορικά Κέντρα» το οποίο, εφόσον υλοποιηθεί, φιλοδοξεί να ενοποιήσει τις εμπορικές υποδομές, αλλά να δώσει τη δυνατότητα και στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας να αξιοποιήσει τον δημόσιο χώρο προς όφελος του εμπορίου.
 
Ο Εμπορικός Σύλλογος Άστρους αγκαλιάζει με θέρμη αυτή την πρωτοβουλία και οι επιχειρηματίες που εντάσσονται σε αυτόν αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον να ενημερωθούν για όλες τις δράσεις της πρωτοβουλίας αυτής που θα δώσει νέα πνοή στις επιχειρήσεις τους.
 
Κατά την παρουσίαση του προγράμματος στο Άστρος την Τρίτη είχαμε τη χαρά να συνομιλήσουμε με την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κυρία Αγγελική Κουλεντιανού, η οποία δήλωσε ότι είναι πολύ θετική στην προοπτική των Ανοικτών Εμπορικών Κέντρων, όπως και τα μέλη του συλλόγου:
 
«Είμαι πολύ θετική κι εγώ και οι υπόλοιποοι από τον Σύλλογο. Μάλιστα, είχαμε ενημέρωση πριν από δύο μήνες. Η συνεργασία του συλλόγου με τον Δήμο Βόρειας κυνουρίας αλλά και με το Επιμελητήριο είναι άψογη.
 
Θέλουμε πολύ να πραγματοποιηθεί αυτό το πρόγραμμα, διότι αυτό θα δώσει οικονομική ανάπτυξη στην περιοχή μας.
 
«Ακόμη δεν έχουν ενημέρωση οι επαγγελματίες, αλλά θα υπάρξει, έχουμε ένα πνεύμα συνεργασίας και θέλουμε να γίνουν πράγματα».

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio