Δύο νέοι οδηγοί για τα ασθενοφόρα του Κέντρου Υγείας Άστρους

Παρ, 08/03/2019 - 10:44
Image

Με δύο ακόμα οδηγούς ασθενοφόρου ενισχύθηκε το Κέντρο Υγείας Άστρους, αφού την Πέμπτη 7 Μαρτίου υπέγραψαν διετή σύμβαση δύο ακόμα άτομα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τη διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Άστρους κυρία Περδικάκη ενημερωθήκαμε ότι οι δύο νέοι οδηγοί ξεκίνησαν κανονικά εργασία, αναμένεται όμως να περάσουν και από κάποια εκπαίδευση. Όπως τόνισε η διευθύντρια, πάντα στο ασθενοφόρο μαζί με τον οδηγό θα υπάρχει και ιατρός ή νοσηλευτής.

Πλέον καλύφθηκαν όλες οι βάρδιες και έτσι το ασθενοφόρο θα μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες της περιοχής ολόκληρο τη 24ωρο

Συνολικά, τώρα υπάρχουν 5 οδηγοί, από τους οποίους οι δύο είναι μόνιμοι, ο ένας είναι υπάλληλος του Δήμου, καθώς επίσης και οι δύο νέοι οδηγοί που ξεκίνησαν ήδη να εκτελούν τις βάρδιές τους.

Πηγή: arcadiaportal.gr

Σχόλια επισκεπτών

Καλωσοριζουμε τους συναδελφους-συνεργατες. Ευχομαι καλη συνεργασια και επικοινωνια με πρωτο μας μελημα τον πολιτη-ασθενη.

Παρατηρηση προς τον αρθρογραφο. Η πληροφορια οτι με τους 2 νεους οδηγους "καλυπτονται οι βαρδιες ολου του 24ωρου" απο ποια πηγη προερχεται? Κατα τη δικη μου γνωση (και χωρις να ειμαι ειδικος) χρειαζονται συνολο 5 οδηγων για να καλυφθουν ολες οι βαρδιες, αριθμος ο οποιος δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη στο Κ.Υ. Αστρους.
Σε περιπτωση που ειμαι σωστα ενημερωμενος η παραπανω πληροφορια παραπλανει και οδηγει σε συγκρουσεις με τους ασθενεις κατα την προσπαθεια προσπελασης περιστατικων στο Κ.Υ. με

Πολλά μπράβο σέ αυτούς πόυ μερίμνησσν καί καλά κουράγια και καλή τύχη σέ όλα τά ταξίδια στούς νέους οδηγούς.Νά είναι αχρείαστοι μά καί χρήσιμοι καί ψύχραιμοι όταν χρειαστεί

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ?ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ?ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ,ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΕΚΑΒ ΜΕ 5ΕΤΗ+ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ,ΑΝΕΡΓΟΣ!!!ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ?ΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ???

Όταν η κοινωνία με βροντερή φωνή προς κάθε κατεύθυνση απαιτεί με μέτρο και χωρίς υπερβολές τα αυτονόητα , οι αρμόδιοι αντιπρόσωποι αναγκάζονται να την ακούσουν , παράξενα κοντά στις εκλογές πολλά γίνονται ………. φαίνεται φοβούνται "το δαγκωτό μαύρο".

Τόσα χρόνια αγωνία και φωνές για το πρόβλημα των οδηγών , και ξαφνικά λύθηκε , έστω και πριν τις εκλογές .Τελικά όλα λύνονται αλλά κοντά στις εκλογές . Δεν κατάλαβε η εκάστοτε εξουσία ότι αυτό δεν πουλάει ; Τι είναι εκείνο που τώρα διευκόλυνε την κατάσταση ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio