Τα highlights από το Ηρακλής - Τεγέα 1-1 (vid)

Σάβ, 18/11/2023 - 21:04
Image

Φοβερό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Άστρους «Αναστάσιος Μίχος» ανάμεσα στον Ηρακλή Βερβένων και την Τεγέα με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας έπειτα από το τελικό 1-1 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Μιλάμε για μια αναμέτρηση με πολλές χαμένες ευκαιρίες, με εξαιρετικό ρυθμό, με τρία δοκάρια (δύο για τον Ηρακλή, δύο για την Τεγέα) με χαμένο πέναλτι (για τα Βέρβενα), με αμφισβητούμενες φάσεις και με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ως και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Η Τεγέα άνοιξε το σκορ στο 35ο λεπτό με πολύ ωραίο σουτ του Κωνσταντίνου Πλαντζά στο 34’ με τον Ηρακλή να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια στο 65’ με σουτ του Σωτήρη Μέλλου με την μπάλα να κοντράρει στα πόδια του Θανάση Τσαλγιτζόπουλου και να καταλήγει στα δίχτυα για το τελικό 1-1.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τον αγώνα του Ηρακλή Βερβένων με την Τεγέα.

Ηρακλής Βερβένων: Κυρίου, Χιώτης, Σχίζας (Μπάρλας), Λεονάρντο (Μπαιρακτάρι Α.), Αδάμης, Ζώης, Κακλαμάνος, Μέλλος, Τσεμπέλης (Πουτσελάς), Μπαιρακτάρι Γ, Αβίντογλου (Ζης).
Τεγέα: Βελισσάρης, Στασινός, Γραμματικάκης (Κολλάρας), Τσαλγιτζόπουλος, Πλαντζάς Π.,  Πλαντζάς Κ, Μούστος Σ. (Χαραλαμπόπουλος), Μούστος Θ., Αρβανιτάκης (60′ Τσιώλης), Καραμπέτσος, Δημητρέλης.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio