Στην Κυνουρία θα χτυπά η καρδιά και του νέου πρωταθλήματος

Τρί, 28/06/2022 - 09:35
Image

Δυνατή Κυνουρία σημαίνει αυτόματα και δυνατό και ανταγωνιστικό τοπικό πρωτάθλημα και όπως φαίνεται αυτό θα συμβεί και την νέα ποδοσφαιρική χρονιά στην Α’ Αρκαδίας.

Η Κυνουρία έχει κάτι παραπάνω από τις μισές ομάδες του πρωταθλήματος (συνολικά 8 στις 15) και οι πρώτες ενδείξεις αλλά και οι πληροφορίες που συλλέγουμε μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως εκεί θα χτυπά πάλι η ποδοσφαιρική καρδιά της Α’ Αρκαδίας.

Βρισκόμαστε νωρίς σχετικά αλλά με τις ομάδες να είναι σε ρυθμούς σχεδιασμού καταθέτοντας τα πλάνα τους για το πώς επιθυμούν να παρουσιαστούν στο νέο πρωτάθλημα το οποίο αναμένεται και θα είναι το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών.

Δεν θα μπούμε σε σενάρια μεταγραφολογίας ούτε ονοματολογίας αλλά σε μια ρεαλιστική προσέγγιση φιλτράροντας τις πληροφορίες που έχουμε μέσα από το ρεπορτάζ μας για τις ομάδες της Κυνουρίας.

Ο πρωταθλητής Πανθυρεατικός ήταν και θα παραμείνει ανταγωνιστικός καθώς έχει το ρόστερ και τον κορμό να το κάνει (θα γίνουν και συγκεκριμένες μεταγραφές) έχοντας ταυτόχρονα το μέταλλο ως ομάδα να το πετύχει.

Η επιστροφή του Ερμή Μελιγούς στην Α’ Αρκαδίας θα γίνει όπως μαθαίνουμε με ένα πλήρες πλάνο για την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας με στόχους και φιλοδοξίες βασισμένη στην οργάνωση που διακρίνει το σωματείο.

Το Λεωνίδιο είναι αυτό που λέμε «λεφτά στην τράπεζα» για το αν θα είναι ανταγωνιστικό. Έχει τους παίχτες, έχει το ρόστερ και το υλικό και μένει να δούμε αν μπορεί να έχει και το κάτι παραπάνω στον σχεδιασμό του.

Ο Ηρακλής Βερβένων μπήκε για τα καλά σε μια νέα εποχή με πρόθεση και διάθεση να ανέβει ένα επίπεδο με τις μεταγραφές που κάνει η και θα κάνει και να παρουσιαστεί ακόμα πιο ποιητικός στο νέο πρωτάθλημα.

Το Κορακοβούνι ήταν και θα είναι και την νέα σεζόν ένας σκληρός αντίπαλος για όλους, μια ομάδα αρκετά «μπαρουτοκαπνισμένη» η οποία ανανέωσε τον βασικό της κορμό και τώρα αναζητά λύσεις για την επιπλέον ενίσχυση του.

Ο Απόλλωνας Τυρού έχτισε πάνω σε δικά του παιδιά την περσινή σεζόν και πλέον ο Νίκο Παρασκεύας γνωρίζοντας εκ έσω αυτή την ομάδα αναλαμβάνει να οδηγήσει αυτός τους «μπλέ» σε μονοπάτια ανταγωνισμού.

Οι Βρασιές πέρσι ακούμπησαν το πρωτάθλημα αλλά δεν το σήκωσαν όντας ένα από τα πιο δύνατα σύνολα της Α’ Αρκαδίας. Την νέα σεζόν μοιάζει με γρίφο αυτή την στιγμή το πώς θα παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα ωστόσο υπάρχει η αίσθηση πως οι άνθρωποι της ομάδας και γνωρίζουν και θα κάνουν αυτό που πρέπει.

Στον Αχιλλέα την δεδομένη χρονική στιγμή οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως υπάρχει μια κάποια στασιμότητα αναφορικά με τον καταρτισμό του ρόστερ όμως και εδώ η λύση του θέματος αυτού δεν είναι μαικριά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio