Πανθυρεατικός - ΑΕΚ Τρίπολης: Ο τίτλος περνάει από το Άστρος

Τετ, 20/02/2019 - 10:05
Image

Ένα σπουδαίο παιχνίδι με την δική του ξεχωριστή αξία και με υψηλό διακύβευμα έρχεται το προσεχές Σάββατο 24 Φεβρουαρίου για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας και είναι ανάμεσα στον Πανθυρεατικό με την ΑΕΚ Τρίπολης.

Οι περσινοί πρωταθλητές φιλοξενούν την ομάδα που είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και θέλει να είναι αυτή που θα φορέσει το εφετινό στέμμα της πρωταθλήτριας της Α' Αρκαδίας στο τέλος της σεζόν.

Ουσιαστικά πρόκειται για την αναμέτρηση με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την 17η αγωνιστική με την ΑΕΚ Τρίπολης να έχει μπροστά της ίσως την πιο επικίνδυνη μέχρι στιγμής έξοδο της μετά από εκείνη στο Λεωνίδιο όπου και γνώρισε την ήττα την 12η αγωνιστική.

Εδώ λοιπόν έρχεται ο Πανθυρεατικός όπου και τότε μία εβδομάδα μετά την νίκη του Λεωνιδίου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ Τρίπολης όπου και ανέβηκε για πρώτη φορά στην κορυφή κερδίζει στις 26 Ιανουαρίου στο Άστρος τους ερυθρόλευκους με 2-0 στο παραδοσιακό ντέρμπι της Κυνουρίας βάζοντας και πάλι την ομάδα του Κώστα Καλογιαννίδη σε θέση οδηγού.

Στον πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στον πρώτο γύρο η ΑΕΚ Τρίπολης είχε επικρατήσει στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών του Πανθυρεατικού με 3-1 στο ντεμπούτο του Δημήτρη Βουτσινά στον πάγκο της ομάδας του Άστρους.

Πανθυρεατικός και ΑΕΚ Τρίπολης βρίσκονται ξανά αντίπαλοι σε ένα πραγματικό ντέρμπι που αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω του τα περισσότερα βλέμματα του φίλαθλου ποδοσφαιρικού κοινού του νομού μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio