Οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣ Αρκαδίας

Πέμ, 23/06/2022 - 09:02
Image

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 22 Ιουνίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας.

Στην Γενική Συνέλευση έδωσαν το παρών σύσσωμα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Αρκαδίας καθώς επίσης και εκπρόσωποι των σωματείων του νομού μας σε μια ανοιχτή διαδικασία με διάλογο και προτάσεις για το ποδόσφαιρο του νομού μας.

Στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Αρκαδίας έγινε ο καθιερωμένος οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της χρονιάς που ολοκληρώθηκε καθώς επίσης και οι πρώτες σκέψεις των αρμόδιων για την νέα αγωνιστική σεζόν αλλά και την δομή των πρωταθλημάτων στον νομό μας.

Αφού εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός μπήκαν σε μια βάση διαλόγου όλα τα καυτά ζητήματα του Αρκαδικού ποδοσφαίρου που έχουν να κάνουν με τις υποδομές, τους οικονομικούς πόρους των σωματείων αλλά και το πώς θα διεξαχθούν τα πρωτάθλημα ανδρών και το παιδικό την καινούρια σεζόν.

Όπως έγινε γνωστό υπάρχει αρχική πρόθεση το νέο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας να ξεκινήσει 17 και 18 Σεπτεμβρίου και αυτό της Β' Αρκαδίας το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοέμβρη ενώ ταυτόχρονα γίνεται πιο αυστηρό το πλαίσιο σε τιμωρίες και στο θέμα των προπονητών (τουλάχιστον δίπλωμα UEFA C) αλλά και στον εκπρόσωπο των ομάδων στον πάγκο που θα πρέπει να είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Επιπλέον σε περίπτωση που ο πρωταθλητής Αρκαδίας δεν προβιβαστεί στην Γ' Εθνική τότε θα ανέβουν από την Β' Αρκαδίας στην μεγάλη κατηγορία 1 ομάδα και αν προβιβαστεί δύο ενώ τρεις ομάδες από την Α' Αρκαδίας θα υποβιβαστούν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio