Η σεζόν ανόδου του Βαγγέλη Λαλογιάννη με τον Α.Ο. Κρανιδίου

Παρ, 12/06/2020 - 09:29
Image

Ο Βαγγέλης Λαλογιάννης μερικούς μήνες πρίν αποφάσισε να ανοίξει ένα νεό προσωποπικό κεφάλαιο στην προπονητική του καριέρα και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Α.Ο. Κρανιδίου και η επιλογή του αυτή φαίνεται να τον δικαιώνει απόλυτα.

Μπορεί η σεζόν να μην ολοκληρώθηκε ποτέ και ο Covid-19 να έβαλε στην ζωή μας νέους κανόνες ωστόσο ο Α.Ο. Κρανιδίου είχε φροντίσει να φτάσει στον προορισμό του έστω και αν το ταξίδι έμεινε στην μέση από τις συνέπειες της πανδημίας.

Ο Α.Ο. Κρανιδίου τερμάτισε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α2 ΕΣΚΑΚ και συνεπώς πήρε την άνοδο για την Α1 ΕΣΚΑΚ την νέα αγωνιστική σεζόν έπειτα από την διακοπή και την σχετική επικύρωση της βαθμολογίας από την Ένωση.

Με ρεκόρ 13 νικών και μόλις 2 ηττών η ομάδα του Βαγγέλη Λαλογιάννη ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας εξασφαλίσει σε κάθε περίπτωση το πελονέκτημα της έδρας ωστόσο η διακοπή έδωσε την άνοδο στον Α.Ο. Κρανιδίου σε μια χρονιά που μπήκαν οι βάσεις για μέλλον.

Ο Α.Ο. Κρανιδίου χαρακτηρίστηκε για την σταθερότητα του αλλά και για την άκρως ανταγωνιστική του εικόνα πάνω στο παρκέ παίζοντας στην μεγαλύτερη διάρκεια πολύ καλό μπάσκετ με την άνοδο να δικαιώνει την προσπάθεια αυτή ενός φιλόδοξου και πρότζκετ και μιας ομάδες με σωστές μπασκετικές αρχές.

Με τον coach Λαλογιάννη είχαμε την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε και να τοποθετηθεί την εφετινή σεζόν του ΑΟ Κρανιδίου δίνοντας το δικό του στίγμα για την άνοδο της ομάδας του μέσα από αυτή την ιδιαίτερη σεζόν στην Α1 ΕΣΚΑΚ.

Για την σεζόν και την άνοδο με τον ΑΟ Κρανιδίου:

Η χρονιά κρίνεται πετυχημένη αφού η ομάδα κατάφερε να επιστρέψει στην Α1 κατηγορία της ΕΣΚΑΚ. Στο αγωνιστικό κομμάτι θεωρώ πως υπήρχαν πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες ωστόσο λόγω φοιτητών και δουλειών ο αριθμός των προπονήσεων δεν ήταν ο ιδανικός για να βγάλουμε την καλύτερη εικόνα μας στο παρκέ. Αυτό είναι ένα πρόβλημα των ερασιτεχνικών σωματείων που καταφέραμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις. Ήταν μια παράξενη χρονιά καθώς ο Covid-19 και η διακοπή δεν μας επέτρεψε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα ωστόσο καταφέραμε να φτάσουμε στον αρχικό μας στόχο και αυτό μας κάνει να νιώθουμε ικανοποίηση για την προσπάθεια αυτή.

Το μήνυμα του για το τελικό αποτέλεσμα της χρονιάς αυτής:

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους παίκτες για τις θυσίες που έκαναν και κατάφεραν να φτάσουμε στην άνοδο. Τέλος θέλω να αφιερώσω την άνοδο στην διοίκηση του ΑΟ Κρανιδιου. Έχω μόνο καλά λόγια για αυτούς. Είναι άνθρωποι με μεράκι αγάπη για το άθλημα και την ομάδα τους.
 

Σχόλια επισκεπτών

Εσυ ο πρώτος που βγάζεις χολή, πρέπει να είσαι από αυτούς. , που όταν ο συγκεκριμένος ήταν προπονητής εκεί δεν πατησατε το πόδι σας ούτε απέξω από το γήπεδο όταν παιζατε στο Β και τελικά Τ Η ομάδα τα κατάφερε λόγο μη συμμετοχής του Αριστέα και ανέβηκε.Και ήταν στο 30 άτομα στο γι γήπεδο πιστά. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα υπόλοιπα γνωστά. Προπονητές του πληκτρολογίου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio