Έκανε το καθήκον του και τώρα βλέπει Βρασιές... Πανθυρεατικός - Τεγέα 2-1 (vid)

Σάβ, 26/03/2022 - 19:28
Image

Ο Πανθυρεατικός νίκησε την Τεγέα με 2-1 στην 22η στροφή του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας στο Άστρος και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία αλλά και από το -3 στο μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τις Βρασιές.

Οι Αστρινοί άνοιξαν το σκορ στο 20’ με υπέροχο γκολ σε προσπάθεια και εκτέλεση του Παναγιώτη Ράλλιου με τον Τζιαννή από κοντά να ισοφαρίζει στο 27’ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραμπέτσου με την μπάλα να βρίσκει και στο δοκα΄ρι έπειτα από επαφή με τον Τετώρο. Οι κιτρινόμαυροι στο 36’ κέρδισαν πέναλτι με τον Χαρμπαλή να είναι εύστοχος κάνοντας το τελικό 2-1.

Η Τεγέα ήταν ανταγωνιστική και απείλησε στην επανάληψη σε μία-δύο περιπτώσεις με τον Πανθυρεατικό που ήταν εμφανώς ανώτερος να χάνει μετά το 70ο λεπτό σωρεία χαμένων ευκαιρών με το 2-1 να παραμένει ελέω Κωνσταντόπουλου με τις θεαματικές του και αποκρούσεις.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το παιχνίδι του Πανθυρεατικού με την Τεγέα.

Πανθυρεατικός: Τετώρος, Κλεώπας, Παπούλιας, Καπράνος, Αδάμης, Λυτρίβης, Σαβούρδος, Χαρμπαλής, Ράλλιος, Τακλής, Κολοστούμπής.

Τεγέα: Κωνσταντόπουλος, Φιλόπουλος Πλαντζάς Κ., Τσαλγιτζόπουλος Θ., Πλαντζάς Π., Στασινός, Χαραλαμπόπουλος, Βρούβας, Τζιανής, Καραμπέτσος, Τσαλγιτζόπουλος Γ.

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio