Δωρεά ενός φορητού απινιδωτή στο Κλειστό Γυμναστήριο Άστρους (pics)

Πέμ, 02/09/2021 - 13:52
Image
Image
Image

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας παρέδωσε σήμερα στους εκπροσώπους των Αθλητικών Συλλόγων Πήγασος και Αίολος έναν φορητό απινιδωτή, ο οποίος θα βρίσκεται στο εξής για χρήση στο Κλειστό Γυμναστήριο Άστρους.

Ο απινιδωτής είναι ευγενική χορηγία της οικογένειας Βασιλείου Π. Χασαπογιάννη εις μνήμην του υιού της Παναγιώτη.

Η παρουσίαση χρήσης του απινιδωτή πραγματοποιήθηκε από τον γιατρό του Κέντρου Υγείας Άστρους κ. Γιάννη Πατούρα.

Ο απινιδωτής είναι σύγχρονος, εύχρηστος και με σωστή εκπαίδευση μπορεί να καλύψει τις ανάγκες άμεσης αντιμετώπισης ενός έκτακτου καρδιακού επεισοδίου.

Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί η κατάλληλη εκπαίδευση χρήσης του απινιδωτή και παροχής πρώτων βοηθειών σε όλους τους εμπλεκόμενους όπου υπάρχει απινιδωτής στα όρια του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια για αυτήν την πρωτοβουλία και σημειώνουμε πως τέτοιες ενέργειες αποδεικνύουν πως παρόλο τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε η παροχή βοήθειας προς τον συνάνθρωπο παραμένει ανεξάντλητη».  

Φωτογραφίες, δελτίο Τύπου δήμου

Σχόλια επισκεπτών

Συγχαρητήρια για την αξιέπαινη χορηγία και προσφορά στην κοινωνία της Βόρειας Κυνουρίας. Τα αθλητικά κέντρα θα πρέπει να εξοπλίζονται με τα απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης και άμεσης βοήθειας. Φυσικά αν η πολιτεία δεν φροντίζει από μόνη της, είναι προτιμότερο η κάθε Δημοτική Αρχή να αφιερώνει κονδύλια σε τέτοιες αγορές, παρά σε δεκάδες καλοκαιρινές εκδηλώσεις ... χωρίς ουσία και αύριο!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio