Από την Κρήτη στο top 10 των καλύτερων γκολ των τοπικών ο Κυνουριάτης Γιάννης Σούρσος (vid)

Πέμ, 29/06/2023 - 21:03
Image

Οι καλύτεροι ρεπόρτερ είναι οι αναγνώστες μας και δεν έχουμε παρά να τους πούμε ένα τεράστιο και ειλικρινές ευχαριστώ γιατί μας βοηθούν στην δουλειά μας έτσι ώστε να γίνουμε καλύτεροι.

Στο βίντεο του you tuber Aimilios με το top 20 καλύτερων γκολ των τοπικών πρωτάθλημα των πέραν του νομού μας με το φοβερό τέρμα του Πάνου Σαβούρδου που είναι στην 5η θέση υπάρχει ακόμα ένα απίθανο γκολ που μας έρχεται από την Κρήτη αλλά δια ποδός Αρκά.

 Ο Γιάννης Σούρσος από την Βόρεια Κυνουρία που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στον Ερμή Μελιγούς και τώρα παίζει ποδόσφαιρο στην Κρήτη είναι (και αυτός εδώ) για να μας υπενθυμίσει ίσως πως παντού υπάρχει κάτι που θυμίζει… Αρκαδία.

Ο 43χρονός παρακαλώ Γιάννης Σούρσος όχι απλά παίζει ακόμα ποδόσφαιρο αλλά έχει τον τρόπο του να πετυχαίνει γκολάρες, εφάμιλλες άλλων κατηγοριών βάζοντας το όνομα του στα καλύτερα τέρματα της χρονιάς σε όλα τα τοπικά πρωταθλήματα της χώρας μας.

Ο Γιάννης Σούρσος παίζει ποδόσφαιρο στην ομάδα Μοχός και πριν από σχεδόν ενάμιση μήνα στο παιχνίδι με τον Φαιστό έβαλε την υπογραφή του σε ένα γκολ σκέτο ποίημα που απλά βλέπεις και φτιάχνεσαι.

Το γκολ του Γιάννη Σούρσου είναι στην 8η θέση του top 10 και στο 3:50 λεπτό του βίντεο. Καλή μας απόλαυση!

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio