Σαμπντόρια, Τορίνο και στο βάθος ΠΑΟΚ για Κουρμπέλη

Πέμ, 25/01/2018 - 14:51
Image

Ο αρχηγός του Παναθηναικού ως γνωστών βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο στόχαστρο Ιταλικών ομάδων ενώ όπως προκύπτει από το πράσινο ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών και ο ΠΑΟΚ φαίνεται ικανός να μπει γερά για να τον κάνει δικό του.

Σε ότι έχει να κάνει με το ενδιαφέρον των Ιταλών η Σαμπντόρια και η Τορίνο παρακολουθούν και εξετάζουν την περίπτωση του Αρκα μεσοαμυντικού που είναι ψηλά στην μεταγραφική τους λίστα και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες η ακόμα και ώρες να υπάρξει κάτι πιο επίσημο.

Ωστόσο δεν είναι μόνο οι Ιταλοί αλλά και ο ΠΑΟΚ που το ψάχνει για τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Οι πληροφορίες κάνουν λόγω πως ο δικέφαλος του Βορρά έχει κάνει κρούση στην πλευρά του Παναθηναϊκού για τον αρχηγό του και εκτός από τα οικονομικά στο τραπέζι υπάρχουν και τα έμψυχα ανταλλάγματα. 

Σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές ο ΠΑΟΚ έχει κάνει διερευνητική επαφή με ανεπίσημη πρόταση στους πράσινους για τον Δημήτρη Κουρμπέλη που αγγίζει περίπου το 1,5 εκατ. ευρώ συν τους Κάτσε, Μυστακίδη και Κωνσταντινίδη ωστόσο οι ασπρόμαυροι δεν επιθυμούν να μπουν στην διαδικασία η υπόθεση να εξελιχθεί όπως με τον Μολέδο.

Στο στρατόπεδο του τριφυλλιού θεωρούν πως μπορεί να έρθει επίσημη πρόταση είτε από την πλευρά του ΠΑΟΚ είτε από την Ιταλία μεταξύ 1,5 και 2 εκατ. ευρώ ποσό που αναμένεται να είναι οικονομική ανάσα για τα ταμεία της ομάδας.

Να επισημάνουμε πάντως πως από μία ενδεχόμενη πώλησή του Δημήτρη Κουρμπέλη ο Παναθηναϊκός δεν θα καρπωθεί ολόκληρο το ποσό αφού ο Αστέρας Τρίπολης έχει διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης περιμένοντας και αυτός με την σειρά του τις εξελίξεις.

 

 

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio