Το πανόραμα της 8ης αγωνιστικής της Α’ Αρκαδίας

Τρί, 05/12/2017 - 10:57
Image

λοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας με τον Πανθυρεατικό να κάνει το 8 στα 8 επικρατώντας και της Δόξας Μεγαλόπολης και να συνεχίζει έτσι το αήττητο του.

3 άσοι, 2 διπλά και 1 ισοπαλία περιελάμβαναν τα αποτελέσματα της 7ης στροφής του πρωταθλήματος στην οποία σημειώθηκαν συνολικά σε 6 αναμετρήσεις 18 τέρματα ενώ σε δύο παιχνίδια είχαμε σκορ 3-1 (Βρασιές-Αχιλλέας και Μαντινειακός-Κορακοβουνί) και σε ένα το ακριβός ανάποδο σκορ 1-3 (Απόλλωνας Τυρού-ΑΕΚ Τρίπολης).

Στους Σαββατιάτικους αγώνες η ομάδα των Βρασιών επικράτησε του ουραγού Αχιλλέα με άνετα στον Άγιο Ανδρέα ενώ στην Τρίπολης σε ένα πραγματικό ντέρμπι Τεγέα και Ορχομενός μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας. Την Κυριακή ο πρωτοπόρος Πανθυρεατικός κέρδισε την Δόξα Μεγαλόπολης, ο Μαντινειακός το Κορακοβούνι, ο Ερμής στην Μεγαλόπολη τον Πανιώνιο και η ΑΕΚ στον Τυρό τον τοπικό Απόλλωνα.

Η ΑΕΚ με το διπλό της στον Τυρό πέτυχε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη την εφετινή χρονιά μακριά από την Τρίπολη ενώ ο Πανιώνιος Μεγαλόπολης ήταν η μοναδική ομάδα της αγωνιστικής που δεν κατάφερε να σκοράρει κόντρα βέβαια στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος τον Ερμή.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος του Πανθυρεατικού με το γκολ που πέτυχε έφθασε τα 7 σε 8 αγώνες και έπιασε τον Ηλία Ιατρίδη του Ερμή Μελιγούς στην πρώτη θέση του σχετικού πίνακα.

Η νίκη της αγωνιστικής: Η ΑΕΚ Τρίπολης και σε άλλες περιπτώσεις φετινών εκτός έδρας αγώνων της έφθασε κοντά στην νίκη ωστόσο στον Τυρό τα κατάφερε. Το κιτρινόμαυρο νεανικό σύνολο πήρε σπουδαίο διπλό μεγάλης βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας σε μια δύσκολη έδρα ανεβαίνοντας και στον βαθμολογικό πίνακα.

Man of match της αγωνιστικής: Ο Σπύρος Αποστολόπουλος μπορεί να πέτυχε δύο γκολ όμως ο συμπαίχτης του στον Μαντινειακό Βαγγέλης Κάστας του κλέβει την δόξα. Το γιατί έχει να κάνει με το γεγονός πως ο εξτρέμ του Μαντινειακού σκόραρε, δημιούργησε και με την γενική του παρουσία ήταν πηγή κινδύνων για την άμυνα του Κορακοβουνίου.

Τι μας άρεσε: Η αναμέτρηση της Τεγέας με τον Ορχομενό δεν είχε μόνο φοβερές μονομαχίες και τεράστια βαθμολογική σημασία αλλά και δύο νεαρούς και ιδιαίτερα ελπιδοφόρους σκόρερ. Τον Πέτρο Πλαντζά για την Τεγέα και τον Γιάννη Σταμάτη από πλευράς της ομάδας του Λεβιδίου που σε ένα τέτοιο παιχνίδι έμελε να κρίνουν αυτοί την έκβαση του.

Σκόρερ:

7 γκολ: Ιατρίδης (Ερμής Μελιγούς), Αγγελόπουλος (Πανθυρεατικός).

6 γκολ: Κατσίρης, Κ. Μπάρλας (Πανθυρεατικός).

5 γκολ: Σ. Λαγός (Ερμής Μελιγούς), Αποστολόπουλος (Μαντινειακός)

4 γκολ: Τακλής (Πανθυρεατικός), Μπούσγας (Μαντινειακός), Κουρόγιωργας (Βρασιές), Πετρόπουλος Ε. (ΑΕΚ Τρίπολης).

3 γκολ:  Ανδριανόπουλος (Βρασιές), Λάμπρου (Κορακοβούνι), Μπέλτσος (Τεγέα), Πρίφτης, (ΑΕΚ Τρίπολης), Κάστας (Μαντινειακός), Καταρτζής (Αχιλλέας).

2 γκολ: Καπράνος (Πανθυρεατικός) Αραχωβίτης, Βλαχοπαναγιώτης (Βρασιές), Πέππα, Βλαχοκυριάκος, Κούβαλης (Δόξα Μεγαλόπολης), Γιαννόπουλος, Παπαδόπουλος (Πανιώνιος Μεγαλόπολης), Πολυμενάκος (Αχιλλέας), Μέλλος (Απόλλωνας Τυρού) Μπέλτσος, Τσαλγιτζόπουλος, Ηλιόπουλος (Τεγέα), Νέζος , Σταμάτης (Ορχομενός), Λυτρίβης Χ.(Κορακοβούνι) Αλεξανδρής (Δόξα Μεγαλόπολης) .

1 γκολ: Κολοβός, Παπούλιας, Πολυζωίδης, Πολυχρονιάδης, Ρίζος, Τσιαγγούρης (Βρασιές), Ι. Αδάμης, Β. Μπάρλας (Πανθυρεατικός), Τσάκος, (Μαντινειακός), Παρασκευάς, Κολενδριανός, Χρόνης, Κοσκολός, Τζιαννής, Εγγλέζος (Απόλλωνας Τυρού), Αρφάνης, Κολοβός (Ερμής Μελιγούς),  Φατούρος, Λιακόπουλος, Καψής, Ανδριανός (ΑΕΚ Τρίπολης), Λυτρίβης Γ., Κοντογιαννόπουλος, Κουλεντιανός, (Κορακοβούνι), Μπάζιος, Κωστόπουλος, Παπαδόπουλος, Κλέντι (Πανιώνιος Μεγαλόπολης),  Μακρής, Παράσχης, Παυλίδης, Χρονόπουλος, Ντρέου (Ορχομενός), Τσίπας, Τσουμπλέκας (Δόξα Μεγαλόπολης), Ριζάι, Καρακατσάνης (Αχιλλέας), Πλαντζάς (Τεγέα).

Αποτελέσματα

Μαντινειακός – Κορακοβούνι 3-1

Πανθυρεατικός - Δόξα Μεγαλόπολης 2-1

Πανιώνιος Μεγαλόπολης - Ερμής Μελιγούς 0-1
 
Απόλλων Τυρού - ΑΕΚ Τρίπολης 1-3

Τεγέα - Ορχομενός Λεβιδίου 1-1

Βρασιές – Αχιλλέας 3-1

Βαθμολογία

1.Πανθυρεατικός 24

2.Ερμής Μελιγούς 17

3. Βρασιές 15

4. Μαντινειακός 11

5. ΑΕΚ Τρίπολης 11

6.  Δόξα Μεγαλόπολης 10

7.  Κορακοβούνι 10

8. Απόλλων Τυρού 9

9. Πανιώνιος Μεγαλόπολης 8

10. Τεγέα 7

11.Ορχομενός Λεβιδίου 7

12.Αχιλλέας 3

Επόμενη αγωνιστική

Ορχομενός Λεβιδίου – Κορακοβούνι

Ερμής Μελιγούς – Πανθυρεατικός

ΑΕΚ Τρίπολης – Βρασιές

Δόξα Μεγαλόπολης – Τεγέα

Αχιλλέας – Μαντινειακός

Απόλλων Τυρού - Πανιώνιος Μεγαλόπολης

Από: ArcadiaPortal.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio