Κουρμπέλης: Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο (vid)

Δευ, 06/11/2017 - 22:04
Image

Στο AstrosNews.gr μίλησε ο προπονητής του Αχιλλέα Δημήτρης Κουρμπέλης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας με την Τεγέα την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στο Δημοτικό γήπεδο Άστρους.

Ο Αχιλλέας γνώρισε την ήττα με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να τονίζει η ομάδα του δεν σταμάτησε να προσπαθεί στον αγώνα, έκανε αναφορά στο στυλ παιχνιδιού του Αχιλλέα αλλά και στην νέα εποχή του συνδέσμου προπονητών Αρκαδίας που βρίσκεται ο ίδιος στο νέο συμβούλιο. 

Για το παιχνίδι με την Τεγέα: «Η ομάδα μας ξεκίνησε καλά το παιχνίδι ωστόσο από το 25ο λεπτό μέχρι και τέλος του πρώτου ημιχρόνου η απόδοση μας έπεσε και εκεί ήταν ένα σημείο όπου δεχθήκαμε και το γκολ.  Στο ημίχρονο είπαμε να είμαστε πιο προσεκτικοί να βγάλουμε περισσότερο πάθος και ένταση. Ωστόσο με την έναρξη του δευτέρου μέρους δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση.  Στην συνέχεια προσπαθήσαμε και δεν τα παρατήσαμε ποτέ. Βάλαμε δύο γκολ όμως δεν έφτασαν. Η Τεγέα πάντως κέρδισε δίκαια αυτόν τον αγώνα».

Για το επιθετικό στυλ παιχνιδιού του Αχιλλέας: «Έχουμε κάποιους παίχτες που είναι τεχνίτες και γρήγοροι. Έτσι προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε τα στοιχεία τους αυτά βγάζοντας αρκετούς παίχτες στην επίθεση. Δεν κλεινόμαστε και επιχειρούμε να δημιουργούμε και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο τόσο για εμάς όσο και για τον κόσμο. Βέβαια υπάρχουν και κάποια προβλήματα στην άμυνα μας που καλούμαστε στην συνέχεια να τα διορθώσουμε».

Για τον σύνδεσμο προπονητών Αρκαδίας: «Αποφασίσαμε να επαναδραστηριοποιήσουμε τον σύνδεσμο γιατί πιστεύουμε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο. Τα νέα παιδιά που έχουν μπει στο σύνδεσμο αλλά και οι πιο έμπειροι θα συνεργαστούμε για να βελτιωθεί το προπονητικό επίπεδο του νομού μας. Στόχος μας μέσα από σεμινάρια που θα πραγματοποιήσουμε να ενημερωνόμαστε και να είμαστε κοντά στα νέα δεδομένα που απαιτεί πια το σύγχρονο ποδόσφαιρο».

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio