Απίστευτο fair play από νεαρό ποδοσφαιριστή του Πανθυρεατικού

Δευ, 05/03/2018 - 12:34
Image

Επειδή ποδόσφαιρο και ερασιτεχνικός αθλητισμός δεν είναι μόνο οι επιδόσεις εντός των αγωνιστικών γραμμών, αλλά και κάτι παραπάνω, ειδικά όταν μιλάμε για μικρές ηλικίες. Αυτό το... παραπάνω το είδαμε χθες στον αγώνα του παιδικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Απόλλωνα Τυρού και τον Πανθυρεατικό (1-4 υπέρ της ομάδας του Αστρους). Με το σκορ 1-0 υπέρ της ομάδας του Αστρους, μετά από σουτ του Απόλλωνα σημειώθηκε γκολ αλλά σχεδόν κανείς δεν το αντιλήφθηκε, γιατί η μπάλα βρήκε το πίσω σίδερο του τέρματος και βγήκε έξω. Σε εκείνο το σημείο λοιπόν ο νεαρός Κ. Σούρσος είπε στον διαιτητή πως είχε σημειωθεί κανονικό γκολ, με το οποίο έγινε το 1-1. 
Τέτοιες ενέργειες σκορπούν αισιοδοξία για το μέλλον του πολύπαθου αρκαδικού ποδοσφαίρου. Συγχαρητήρια λοιπόν τόσο στο νεαρό που θέλει να αγωνίζεται δίκαια, αλλά και στους προπονητές του που φαίνεται πως εκτός από μπάλα δίνουν και μαθήματα ζωής.

Σχόλια επισκεπτών

Ο αθλητισμός είναι το πιο υπέροχο και το πιο κατάλληλο μέσο για να διαμορφωθούν χαρακτήρες ,συμπεριφορές ,νοοτροπίες και ιδίως στα ομαδικά αθλήματα .Για να γίνεις πρωταθλητής πρέπει πρώτα να γίνεις άξιος αθλητής με αξίες και αρχές . Συγχαρητήρια στο μικρό αθλητή συγχαρητήρια στην ομάδα και τους προπονητές αλλά και ένα μπράβο και στην οικογένεια του μικρού .Αυτό το περιστατικό να γίνει αρωγός και να δώσει μηνύματα σε .................................πολλούς .

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio