Στο λιμάνι του Παραλίου Άστρους το 13ο Catamarans Cup

Κυρ, 29/10/2023 - 17:57
Image

Το 13ο Catamarans Cup θα λάβει χώρα μεταξύ 28 Οκτωβρίου και 04 Νοεμβρίου 2023.
Η άφιξη των σκαφών, στο λιμάνι του Παραλίου Άστρους, αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Οκτωβρίου κατά τις απογευματινές ώρες. Θα ακολουθήσει η γιορτή προς τιμή των συμμετεχόντων, ενώ η αναχώρηση από το λιμάνι έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου.
Το 13ο Catamarans Cup ακολουθεί ακόμα μια χρονιά το πρόγραμμά του, αναπαράγοντας την ενέργεια χρόνων καθώς ο διαγωνισμός διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2010 και συνεχίζει μέχρι και σήμερα τη δημοφιλή ιστιοπλοϊκή «παράδοση», με τους οργανωτές να προσκαλούν στον αγώνα από τους πιο έμπειρους έως και τους πιο αρχάριους ιστιοπλόους για να ζήσουν αυτήν την ευχάριστη, ασφαλή και γεμάτη εμπειρίες διασκέδαση. Επίσης ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός και απευθύνεται σε ναύτες κάθε επιπέδου, μικρούς και μεγάλους φίλους, που θέλουν να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αυτήν την οργάνωση.
Το  Catamaran Cup αποτελείται από το σημερινό σύγχρονο τύπο πλοίου καθώς παρουσιάζεται με μεγαλύτερη ευστάθεια και ταχύτητα. Τα συγκεκριμένα σκάφη «παντρεύουν» τους ιστιοπλοϊκούς αγώνες, με τις χαλαρωτικές διακοπές κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες στα νησιά, συνδυάζοντας έτσι ηλικίες για μικρό και μεγάλο κοινό. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν παράκτιους προορισμούς και ελληνικά νησιά απολαμβάνοντας παράλληλα τις ψυχαγωγικές εκδηλώσεις. 


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio