Ψήφισμα Πολιτιστικού Συλλόγου Σίταινας για την απώλεια του Θ. Κοδέλλα

Πέμ, 14/03/2024 - 12:31
Image

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίταινας μετά το θλιβερό άγγελμα θανάτου του Θεοδώρου Δ.  Κοδέλλα συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αναγνωρίζοντας την καλοσύνη του, το ήθος, την ευγένεια, τη συνεχή παρουσία του δίπλα μας, τη μεγάλη του προσφορά, τόσο στον τόπο μας όσο και στο Σύλλογό μας, σε ένδειξη πένθους και ως ελάχιστη τιμή στη μνήμη του

αποφάσισε ομόφωνα:

1. Να εκφράσει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

2,Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.

3.Να προσφέρει στη μνήμη του χρηματικό ποσό, αντί κατάθεσης στεφάνου, στο Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης.

4.Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον Τοπικό Τύπο και να διαβαστεί κατά την εξόδιο ακολουθία.

Αγαπημένε μας φίλε, αγωνίστηκες ακούραστα για να χτίσεις και να ζήσεις τα όνειρά σου, κέρδισες επάξια το σεβασμό, την αναγνώριση και την αγάπη όλων μας, πάντοτε είχες μια όμορφη κουβέντα κι έναν καλό λόγο για τον καθένα μας, υπήρξες αφανής κι ανιδιοτελής πρωτεργάτης, όαση ελπίδας και αισιοδοξίας στα δύσκολα χρόνια του Συλλόγου μας.

Ήσουν πάντα δίπλα μας, στις χαρές και στις λύπες μας, ήσουν μια απέραντη αγάπη για το χωριό μας και τους ανθρώπους του. Πάντοτε σε χαρακτήριζε η λεβεντιά και η μεγαλοψυχία ενός γνήσιου Παρνωνίτη, ενός γνήσιου ανθρώπου.

Θα συνεχίσεις να βρίσκεσαι δίπλα μας από τις γειτονιές των αγγέλων, γιατί δεν φεύγουν ποτέ αυτοί που σε αυτή τη ζωή αφήνουν στα χνάρια τους δημιουργικό το αποτύπωμα και το στίγμα τους, πού δίνουν και παίρνουν τόση αγάπη. Μένουν ζωντανοί στις μνήμες και στις καρδιές μας..

 

Καλό Παράδεισο αγαπημένε φίλε μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio