Η Κοινότητα Σίταινας βρίσκεται δίπλα στους κατοίκους του χωριού που έχουν ανάγκη

Πέμ, 12/11/2020 - 13:39
Image

Λόγω των ειδικών συνθηκών,και βάσει των καινούργιων μέτρων τα οποία βρίσκονται σε ισχύ από της 07/11/2020,και ύστερα από την απόφαση που πάρθηκε για την εκ αποστάσεως εκπαίδευση των μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων,η Κοινότητα Σίταινας παραχώρησε το γραφείο της Κοινότητας,στην μαθήτρια του Λυκείου Κοδέλλα Ιωάννα του Δημητρίου,ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα την διδασκαλία της που ξεκίνησε από τις 09/11/2020 και θα συνεχιστεί για όσο διάστημα χρειαστεί και ισχύουν τα μέτρα.

Επίσης για όσους κατοίκους χρειαστούν τα ειδικά έντυπα μετακίνησης η Κοινότητα έχει προμηθευτεί μέσω του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας το απαραίτητο υλικό.

Είναι υποχρέωση μας να βοηθήσουμε και να σταθούμε δίπλα με όποιο τρόπο μπορούμε κάθε παιδί αλλά και κάθε πολίτη σε αυτές τις ειδικές καταστάσεις που μας έχει δημιουργήσει η πανδημία του Covid-19.

Πέτρος Ι Αλοίμονος

Πρόεδρος Κοινότητας Σίταινας

Σχόλια επισκεπτών

Να σαι καλά δραστηριε Πρόεδρε.
Και εμείς οι μελισσοκόμοι σου οφείλουμε πολλά. Χάριν σε σένα ανεβασαμε τα μελίσσια μας με ασφάλεια φέτος στον Πάρνωνα. Ήσουν από τους πρωτους που πρωτοστάτησες για την επιδιόρθωση του δρόμου στο βουνό.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio