Γαστρονομικό Φεστιβάλ Γεύσεων σήμερα στην Πελοπόννησος Expo
Λίγες ώρες πριν κλείσουν οι πύλες της έκθεσης σεφ και μάγειρες από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου ετοιμάζουν και σερβίρουν παραδοσιακές συνταγές σε ένα φαντασμαγορικό γαστρονομικό happening.
Γαστρονομική εκδήλωση Δήμου Καλαμάτας
Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις 18:00 στον χώρο μαγειρικής της έκθεσης το Μαγειρείο Βερσαλλίες και ο Γιάννης Κούμανης θα σας ξεναγήσουν στα ιδιαίτερα γαστρονομικά μονοπάτια της Καλαμάτας , μαγειρεύοντας βραστή βουνίσια γίδα, σε βελουτέ ζωμό που θα περιέχει, από τους αγρούς της περιοχής, άγρια λάπαθα και σέσκουλα , άγρια σκόρδα, καυκαλήθρες, μυρώνια και μανιτάρια shii take (εξώδιμο είδος – που όμως καλλιεργείται στην περιοχή). Θα προσφερθεί με καψαλισμένα μανιτάρια, τρίμματα μυζήθρας και σπασμένα κομμάτια μανιάτικου παξιμαδιού.
Παράλληλα θα προσφερθούν και χαρακτηριστικά τοπικά γλυκά κεράσματα από επιχειρήσεις της περιοχής.
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ
Μια προσφορά του ΚΤΕΛ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας
ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ: Πλατεία Κολοκοτρώνη, κάθε και μισή της ώρας (π.χ 16:30, 17:30) και η ώρα αναχώρησης το κτίριο ΓΕΑ κάθε μία ώρα (π.χ 17:00)
Προσθήκη νέου σχολίου