Εκδήλωση στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Αγγέλων» στα Κάτω Βέρβενα (pics)

Τετ, 27/12/2023 - 09:26
Image
Image
Image

Φέτος ο άγγελος των Χριστουγέννων επισκέφτηκε το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Αγγέλων» στα Κάτω Βέρβενα, για την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Στην όμορφη πλατεία είχαν στηθεί: ο «Παιδότοπος των Τριών Μάγων», οι «Λιχουδιές του Παραδείσου», και τα «Παραμύθια των Αγγέλων». Επίσης, στολίσαμε την «Γωνιά των Αστέρων»όπου οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να τραγουδήσουν, να χορέψουν και να δουν χριστουγεννιάτικες ταινίες όλες τις ημέρες των εορτών.

Ο κόσμος θαύμασε την πρωτότυπη χειροποίητη φάτνη που είχε τοποθετηθεί κάτω από το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Για την δημιουργία του χωριού αυτού πολύτιμη βοήθεια είχαμε από τους συνδιοργανωτές μας, την κοινότητα Βερβένων και τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ομόνοια». Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου και τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Β. Κυνουρίας,

Ο σύλλογος μας “Ένωση Τουριτικών Καταλυμάτων Α. Αρκαδίας” θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς το Επιμελητήριο Αρκαδίας που μας δάνεισε τα σπιτάκια και μας βοηθάει σε κάθε ευκαιρία, τον Δήμο Β. Κυνουρίας για την χορηγία του, τον κ. Ζώη Τσιώρο για την μεταφορά των σπιτιών, τον Θανάση Αντωνίου για την συναρμολόγηση αυτών, τον πρόεδρο Βερβένων Νίκο Καρκούλη και τον αδελφό του Πάνο για τις χορηγίες τους αλλά και την προσωπική τους βοήθεια, τον πρόεδρο του συλλόγου Ομόνοιας Παναγιώτη Λόντο και τους: Κώστα Λιλή, Ανδρέα Κασκαμπά, Κωνσταντίνο Φάκλαρη, Δήμητρα Σκλαβούνου, Δήμητρα Χαρ. Φάκλαρη, Δήμητρα Γαλάνη-Φάκλαρη, Γιωργία Μαυριά, Ματούλα και Έλενα Καρκούλη, Νίκο Ταγκλή, Κώνσταντίνο Ν. Κασκαμπά, Γιώργο Φάκλαρη, Γεώργιο Κούβαλη και όσους συνέβαλαν με μεράκι και προσωπική εργασία.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται…

Χρόνια πολλά!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio