ΕΦΚΑ: Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Σεπτεμβρίου

Με ανακοίνωσή του, ο e-ΕΦΚΑ ενημερώνει ότι την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Επιπλέον, την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και...

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές 9,2 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους

Πληρωμές που έφτασαν σχεδόν τα 9,2 εκατ. ευρώ κατέβαλε την περασμένη εβδομάδα ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων.

Συγκεκριμένα, από τις 24/09/2021 έως τις 30/09/2021 πίστωσε στους λογαριασμούς 424 δικαιούχων το ποσό των 9.196.786,45 ευρώ.

...

Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Αυγούστου

Από την Δευτέρα 26 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 29 Ιουλίου χιλιάδες συνταξιούχοι θα πληρωθούν τις κύριες και επικουρικές συντάξεις του e-ΕΦΚΑ Αυγούστου 2021.Οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων Αυγούστου 2021 θα είναι οι εξής:

Το ΙΚΑ, οι Τράπεζες και ο ΟΤΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις...

ΕΦΚΑ: Όλες οι πληρωμές των συντάξεων Μαΐου 2021 ανά ταμείο

Τις ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων Μαΐου ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ.

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε στη συνεδρίαση της 8ης Απριλίου 2021 το ακόλουθο πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και...

Πότε και πώς θα λάβουν οι συνταξιούχοι αναδρομικά 20 μηνών

Σε δύο δόσεις θα γίνει η καταβολή των αναδρομικών περίπου 20 μηνών του επανυπολογισμού των συντάξεων νέων και παλαιών συνταξιούχων που έχουν πάνω από 30 χρόνια ασφάλισης.

Η καταβολή στους συνταξιούχους θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι με τους νέους συνταξιούχους δηλαδή από τον Μάιο του 2016 και...

Νωρίτερα καταβάλλονται οι συντάξεις του Δημοσίου - Ημερομηνίες για όλα τα Ταμεία

Οι συντάξεις του Δημοσίου θα καταβληθούν στις 22 Δεκεμβρίου αντί για τις 30 Δεκεμβρίου προκειμένου να διευκολυνθούν οικονομικά οι συνταξιούχοι εν όψει των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Επίσης νωρίτερα θα καταβληθούν όλες οι κύριες και επικουρικές συντάξεις Ιανουαρίου 2021 σύμφωνα με...

Μεταβιβάσεις χωρίς φόρο από γονείς σε παιδιά και εγγόνια

Έτος ανατροπών στη φορολογία των ακινήτων αναμένεται να είναι το 2021. Μετά το πάγωμα του σχεδίου αναπροσαρμογής των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων που προκάλεσε η επέλαση του κορωνοϊού, στο υπουργείο Οικονομικών έπιασαν ξανά το νήμα της ευθυγράμμισης των τιμών της Εφορίας με αυτές που...

Αγωνιστικός παλμός στη γενική συνέλευση των συνταξιούχων ΙΚΑ Αρκαδίας (pics,vid)

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αρκαδίας, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτα του, πραγματοποίησε την ετήσια γενική συνέλευση του, τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στα Γραφεία του Σωματείου στο παλιό δημαρχείο Τρίπολης.

Η συνέλευση περιελάμβανε τον απολογισμό των δράσεων του σωματείου τη χρονιά...

Νέο ΔΣ στον Σύλλογο Πολιτικών Συνταξιούχων ΔΥ Αρκαδίας

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 27ης Ιανουαρίου 2020 και συγκροτήθηκε σε Σώμα στις 30-1-2020 ως εξής:

Πρόεδρος: Μπαλάσης Κ. Νικόλαος

Αντιπρόεδρος: Κουρούσιας Γεώργιος

Γ. Γραμματέας: Μπουλουγούρης Παναγιώτης

Ταμίας: Αποστολόπουλος Σταύρος

Ειδ...

Τις «δέκα εντολές» τους δίνουν στην κυβέρνηση οι συνταξιούχοι Αρκαδίας (vid)

Οι συνταξιούχοι ετοιμάζονται να βγουν στους δρόμους με αιχμή την επιστροφή των αναδρομικών. Οι συνταξιούχοι Αρκαδίας έχουν ήδη αποφασίσει να συμμετάσχουν δυναμικά στην  πανελλαδική απεργία την Τρίτη 20 Νοεμβρίου στις 11:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος και με πορεία να διαμαρτυρηθούν στη Βουλή.

Τη...