Αγωνιστικός παλμός στη γενική συνέλευση των συνταξιούχων ΙΚΑ Αρκαδίας (pics,vid)

Δευ, 17/02/2020 - 12:47
Image

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αρκαδίας, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτα του, πραγματοποίησε την ετήσια γενική συνέλευση του, τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στα Γραφεία του Σωματείου στο παλιό δημαρχείο Τρίπολης.

Η συνέλευση περιελάμβανε τον απολογισμό των δράσεων του σωματείου τη χρονιά που πέρασε, αλλά και τον προγραμματισμό παρεμβάσεων που θα γίνουν το 2020.

sd

Στην εισήγησή του ο Καρβέλας Κωνσταντίνος πρόεδρος συνταξιούχων ΙΚΑ Αρκαδίας επισήμανε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και βιώνουν καθημερινά οι συνταξιούχοι και οι οικογένειές τους από τις αντιλαϊκές πολιτικές που εφαρμόζονται και εφαρμόστηκαν, όχι μόνο από τη σημερινή κυβέρνηση, αλλά από όλες που κυβέρνησαν τα τελευταία 10 χρόνια.

we

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελλάδας, Παναγιώτης Πάλμος ο οποίος μίλησε για το νέο Ασφαλιστικό και τις «παγίδες» του.

Στο τέλος οι συνταξιούχοι ανανέωσαν το αγωνιστικό ραντεβού για την αυριανή γενική απεργία που έχει κηρυχτεί για το ασφαλιστικό αλλά και για περαιτέρω οργάνωση με συντονισμό δράσης και κοινές πρωτοβουλίες.

Πηγή: arcadiaportal.gr

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio