Περιοδεία Αλέξη Τσίπρα στην Τρίπολη - Ομιλία και βόλτα στο κέντρο (pics,vid)

Ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε την Τρίπολη την Πέμπτη 4 Μαΐου το μεσημέρι.

Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε δεκτός από τους υποψήφιους βουλευτές του Νομού Αρκαδίας κκ. Γιώργο Παπαηλιού, Διονύση Παπαδόπουλο, Αντωνία Γιαννούλη...

Περιοδεία Τσίπρα σε Τρίπολη και Σπάρτη την Πέμπτη 4 Μαΐου

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξης Τσίπρας την προσεχή Πέμπτη 4 Μαίου θα επισκεφτεί στο πλαίσιο της περιοδείας του ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου την Τρίπολη.

Ο Αλέξης Τσίπρας την Πέμπτη 4 Μαΐου θα περιοδεύσει σε Τρίπολη και Σπάρτη όπως έγινε γνωστό από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις...

Νίκας σε Τσίπρα: Αυτή τη στιγμή είμαστε 70% κράτος και 30% αυτοδιοίκηση

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας συμμετείχε το μεσημέρι την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, στην τηλεδιάσκεψη μεταξύ της Ενωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα.

Αντικείμενο της τηλεδιάσκεψης...

Επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη για την αύξηση των προστίμων

Επίθεση στον πρωθυπουργό για την αύξηση του προστίμου για την παραβίαση για παραβίαση των μέτρων για τον κορωνοϊό, εξαπέλυσε στη Βουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπε ο Α. Τσίπρας, πρόκειται για ακατανόητη απόφαση η οποία δεν αντιλαμβάνεται σε τι εξυπηρετεί.

«Δίνετε επίδομα 534 ευρώ επίδομα...

Τσίπρας: Έρχεται τρίτο κύμα πανδημίας, το λέμε για να προετοιμαστούμε

Στην κυβέρνηση επέρριψε όλες τις ευθύνες «για όσα συμβαίνουν και όσα έρχονται» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση για «ιδεοληψίες, αλαζονεία της...

Τσίπρας: Εγκληματικές οι ευθύνες Μητσοτάκη, αλλοπρόσαλλη η διαχείριση της πανδημίας

«Η ομολογία του Υπουργού Ανάπτυξης πως η Θεσσαλονίκη θρηνεί τόσους νεκρούς από την πανδημία γιατί η κυβέρνηση αγνόησε τους ειδικούς που είχαν ζητήσει lockdown πριν την γιορτή του Αγίου Δημητρίου, είναι ανατριχιαστική», τονίζει σε ανάρτηση του στο facebook ο Άλεξης Τσίπρας.

Υποστηρίζει ότι «ο κ...

Τσίπρας: Να απομακρυνθεί η κυρία Κεραμέως από το υπουργείο Παιδείας

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η πολιτική θύελλα που προκάλεσε η τροπολογία που κατέθεσε «στο και πέντε» η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως με την οποία εξισώνονται τα επαγγελματικά δικαιώματα αποφοίτων ΑΕΙ με αυτά αποφοίτων κολεγίων τριετούς φοίτησης.

Ήδη, τα τρία επιστημονικά επιμελητήρια της...

Τσίπρας: Οι Έλληνες έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ανασφάλεια

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις του λίγο μετά τον εμβολιασμό του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για «επικοινωνιακό σόου» της κυβέρνησης γύρω από τον εμβολιασμό και κατηγόρησε τους κυβερνώντες...

Τσίπρας: Οι φρεγάτες «έβγαλαν φτερά» κι έγιναν Rafale

Aνησυχία για τις εξελίξεις στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο εκφράζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στο Militaire.gr, με αντικείμενο τα εθνικά θέματα, ιδιαίτερα τα ελληνοτουρκικά, και τα εξοπλιστικά, ασκώντας έντονη κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης.

«Όσο...

Ο Αλ. Τσίπρας ζητεί έλεγχο για τις μάσκες - «κουκούλες» της ΚΕΔΕ και τη «λίστα Πέτσα»

Με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα ο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά να διαβιβάσει στον πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου το αίτημά του για επιπλέον ελέγχους πέραν των προγραμματισμένων σε υποθέσεις που αφορούν αναθέσεις σχετικά με την υγειονομική και όχι μόνο διαχείριση...