Παραδοσιακό γλέντι στο Καστρί από τον Σύλλογο Καστριτών Τρίπολης

Παραδοσιακό γλέντι διοργανώνει στο Καστρί, στην πλατεία του χωριού, ο Σύλλογος Καστριτών Τρίπολης το Σάββατο 17 Αυγούστου, με καλό φαγητό και ζωντανή ορχήστρα.

Ένα καλοκαιρινό βράδυ στο Παλιό Καστρί

Απίστευτη ίσως φαίνεται η καλοκαιρινή ζωή στο παλιό Καστρί στους νεώτερους. Όμως ας το ακούσουμε σαν παραμύθι και ας το χαρούμε σαν καταστάλαγμα της αλησμόνητης εκείνης εποχής.

Το Καστρί με τον ερχομό του καλοκαιριού φορούσε το χαρούμενο εορταστικό του πρόσωπο. Άρχισε να δέχεται τα παιδιά του που...

Η 2η Γιορτή Κερασιού στο Καστρί (pics,vid)

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του ταξιδιωτικού γραφείου "ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΧΑΛΟΥΛΟΣ γιορτή κερασιού στην πλατεία του Καστρίου την Κυριακή 17 Ιουνίου 2019. 


Εκατοντάδες εκδρομείς ταξίδεψαν από την Αθήνα για να γνωρίσουν τις ομορφιές της περιοχής μας, να χαρούν την...

Αποκαθίσταται ο δρόμος Τρίπολη – Καστρί – Άγιος Πέτρος

Τη σύμβαση υλοποίησης του έργου της «οριστικής αποκατάστασης βατότητας λόγω κατολισθήσεων και καθιζήσεων στην επαρχιακή οδό Τρίπολη – Καστρί – Άγιος Πέτρος» υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019.

 

Δελτίο Τύπου

Εσπερινός του Αγίου Νικολάου στο Καστρί (pics,vid)

Μέγας Εσπερινός στο Καστρί για τον εορτασμό του Αγίου εψάλει την Τετάρτη 8 Μαΐου παραμονή της εορτής.

Έγινε η περιφορά της εικόνας του Αγίου στους δρόμους, στα σοκάκια  και στην πλατεία.

Ο Άγιος Νικόλαος ο Νέος γεννήθηκε στα μέρη της Ανατολής από γονείς ευσεβείς και ενάρετους.

Όταν ενηλικιώθηκε...

Τίμησαν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου οι μαθητές του Καστρίου (vid)

Με ποιήματα, τραγούδια, παραδοσιακούς χορούς και παρέλαση οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Καστρίου τίμησαν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και ένα μεγάλο μπράβο στη δασκάλα τους Θωμαίς Ψαρολόγου για την άψογη οργάνωση της γιορτής.

Δείτε το βίντεο...

Στην κυκλοφορία την επόμενη εβδομάδα ο δρόμος Καστρίου - Αγίου Πέτρου

Οι συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις είχαν ως αποτέελσμα να καταστραφούν πολλά τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου στην Αρκαδία. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έδρασε ταχύτατα ώστε να εκταμιευθούν ποσά και να προχωρήσουν οι διαδικασίες, προκειμένου να επικευαστούν οι δρόμοι.

Ο δρόμος...

Προσωρινή αποκατάσταση ΕΟ Καστρί – Άγιος Πέτρος υπέγραψε ο Τατούλης

Σε άμεσες εργασίες προσωρινής αποκατάστασης των βυθισμάτων στην επαρχιακή οδό Καστρί – Άγιος Πέτρος και στην περιοχή Ίσαρη Μεγαλόπολης, λόγω των πρόσφατων ακραίων καιρικών φαινομένων, θα προβεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου μετά την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων των έργων από τον Περιφερειάρχη...

Αυτοψία του υποψηφίου Δημάρχου Γ. Καμπύλη στον δρόμο Αγ. Πέτρος - Καστρί   (pics)

Αυτοψία, πραγματοποίησε, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας στον δρόμο που συνδέει τα χωριά του Αγίου Πέτρου και του Καστρίου, ο οποίος υπέστει σοβαρότατες ζημιές από τις τελευταίες κακοκαιρίες που έπληξαν την περιοχή μας με αποτέλεσμα την διακοπή διέλευσης οχημάτων. Όπως μάλιστα σχολιάζει στον...