Εορτή των Αγίων Αναργύρων Καστρίου (pics)

Των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού σήμερα και η μνήμη των Αγίων  εορτάστηκε στο ομώνυμο εξωκκλήσι που βρίσκεται λίγο έξω από το Καστρί.

Απ τα πιο όμορφα ξωκλήσια του χωριού μας είναι οι Άγιοι Ανάργυροι. Φύση πανέμορφη κι ειδικά τώρα το Φθινόπωρο μες στα χρωματιστά φύλλα !

Μικρό εκκλησάκι,...

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου στο Καστρί (pics,vid)

Με Δοξολογία, επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο, κατάθεση στεφάνων, τραγούδια, ποιήματα και παρέλαση οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου στο Καστρί τίμησαν την επέτειο του ΟΧΙ.

Bίντεο ΕΔΩ

Γιορτή Κάστανου στο Καστρί (pics,vid)

Γιορτή κάστανου για τρίτη φορά διοργανώθηκε στο όμορφο Καστρί με πρωτοβουλία του τουριστικού γραφείου των αδελφών Χαλούλου.

Λεωφορεία με εκδρομείς από Αθήνα πήγαν και γνώρισαν το χωριό, χάρηκαν την φύση, γεύτηκαν τα πλούσια εδέσματα και γλέντησαν με τους ήχους της ζωντανής μουσικής.

 

 

Παραδοσιακό γλέντι στο Καστρί από τον Σύλλογο Καστριτών Τρίπολης

Παραδοσιακό γλέντι διοργανώνει στο Καστρί, στην πλατεία του χωριού, ο Σύλλογος Καστριτών Τρίπολης το Σάββατο 17 Αυγούστου, με καλό φαγητό και ζωντανή ορχήστρα.

Ένα καλοκαιρινό βράδυ στο Παλιό Καστρί

Απίστευτη ίσως φαίνεται η καλοκαιρινή ζωή στο παλιό Καστρί στους νεώτερους. Όμως ας το ακούσουμε σαν παραμύθι και ας το χαρούμε σαν καταστάλαγμα της αλησμόνητης εκείνης εποχής.

Το Καστρί με τον ερχομό του καλοκαιριού φορούσε το χαρούμενο εορταστικό του πρόσωπο. Άρχισε να δέχεται τα παιδιά του που...

Η 2η Γιορτή Κερασιού στο Καστρί (pics,vid)

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του ταξιδιωτικού γραφείου "ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΧΑΛΟΥΛΟΣ γιορτή κερασιού στην πλατεία του Καστρίου την Κυριακή 17 Ιουνίου 2019. 


Εκατοντάδες εκδρομείς ταξίδεψαν από την Αθήνα για να γνωρίσουν τις ομορφιές της περιοχής μας, να χαρούν την...

Αποκαθίσταται ο δρόμος Τρίπολη – Καστρί – Άγιος Πέτρος

Τη σύμβαση υλοποίησης του έργου της «οριστικής αποκατάστασης βατότητας λόγω κατολισθήσεων και καθιζήσεων στην επαρχιακή οδό Τρίπολη – Καστρί – Άγιος Πέτρος» υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019.

 

Δελτίο Τύπου

Εσπερινός του Αγίου Νικολάου στο Καστρί (pics,vid)

Μέγας Εσπερινός στο Καστρί για τον εορτασμό του Αγίου εψάλει την Τετάρτη 8 Μαΐου παραμονή της εορτής.

Έγινε η περιφορά της εικόνας του Αγίου στους δρόμους, στα σοκάκια  και στην πλατεία.

Ο Άγιος Νικόλαος ο Νέος γεννήθηκε στα μέρη της Ανατολής από γονείς ευσεβείς και ενάρετους.

Όταν ενηλικιώθηκε...

Τίμησαν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου οι μαθητές του Καστρίου (vid)

Με ποιήματα, τραγούδια, παραδοσιακούς χορούς και παρέλαση οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Καστρίου τίμησαν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και ένα μεγάλο μπράβο στη δασκάλα τους Θωμαίς Ψαρολόγου για την άψογη οργάνωση της γιορτής.

Δείτε το βίντεο...