Τον Αύγουστο το Φεστιβάλ Peloponnese Food Stories στο Παράλιο Άστρος

Παρ, 15/07/2022 - 10:08
Image

Συνάντηση είχαν στο Άστρος με σκοπό την προετοιμασία του Φεστιβάλ Peloponnese Food Stories το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Αυγούστου στο Παράλιο Άστρος.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Μ. Σκαντζός ανέφερε:

"Προχθές Τετάρτη (13-7-2022) επισκεφθήκαμε τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας με την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κα. Καλογεροπούλου και την προϊσταμένη της Δ/νσης Τουρισμού κα. Καράμπελα. Στο πλαίσιο της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου κ. Καμπύλη, όπου παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Τρουπής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κατσής, ο Αντιδήμαρχος κ. Καμπουρολιάς.

Σκοπός της επίσκεψής μας, ήταν η προετοιμασία του Φεστιβάλ Peloponnese Food Stories το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Αυγούστου.

Παράλληλα, επισκεφθήκαμε και το χώρο όπου θα διεξαχθεί που είναι το θέατρο του Παραλίου Άστρους."

Σχόλια επισκεπτών

Είναι μεγάλο άλμα για την περιοχή 1 χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές Αντιπεριφερειάρχης και Δήμαρχος, πολιτικοί αντίπαλοι με τους συνδυασμούς του να δουλεύουν μαζί και να οργανώνουν πράγματα. Αξίζετε συγχαρητήρια και οι δύο Μανώλη και Γιώργο. Δεν είναι αυτονόητο παρότι θα έπρεπε. Ολοι θυμόμαστε τι συνέβαινε με τους προηγούμενους που είχαν τις θέσεις σας. Γράψτε ιστορία τα κομματικά θα ξεχαστούν τα έργα σας και το παράδειγμα σας θα μείνουν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio