Tαινία γυρίστηκε σε Κοσμά και Καστάνιτσα με «οδηγό» έναν ντόπιο βοσκό (vid)

Κυρ, 20/09/2020 - 16:43
Image

Μετά την απώλεια του πατέρα του, ένας νεαρός γιατρός ταξιδεύει σε ένα απομακρυσμένο χωριό για το αγροτικό του. Εκεί, εκτός από τους αφιλόξενους κατοίκους, συναντά και μια γυναίκα σημαδεμένη από μια μυστηριώδη δερματική πάθηση. Το πείσμα του να τη βοηθήσει μετατρέπεται σε εμμονή και τον οδηγεί σε μια απροσδόκητη παγίδα.

Αυτή είναι, περιληπτικά, η ιστορία της «Άλυτης», της ταινίας του Μίνου Νικολακάκη, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες αυτό το φθινόπωρο. Στην ταινία το πραγματικό και το φανταστικό εμπλέκονται.

Πρόκειται για την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Νικολακάκη, η οποία μάλιστα γυρίστηκε κατά το μεγαλύτερο μέρος της στον Κοσμά και στην Καστάνιτσα. Έτσι, αυτά τα δύο μοναδικά χωριά της Αρκαδίας, έγιναν ο καμβάς για να ξεδιπλωθεί μια ιστορία με πολλαπλές αναγνώσεις, σύμφωνα με όλους όσοι έχουν δει ήδη την ταινία, η οποία έκανε πρεμιέρα στο Τορόντο.

Μάλιστα, σε συνέντευξή του στο athinorama.gr ο σκηνοθέτης ανέφερε ότι είχε τον καλύτερο  «location scouter», ένα βοσκό ο οποίος γνώριζε κάθε σπιθαμή της περιοχής.

Η ταινία είναι συμπαραγωγή του ΕΚΚ, της ΕΡΤ και της COSMOTE TV.

Είδος: Δράμα, Ελληνικός Κινηματογράφος, Τρόμου, Φαντασίας
Σενάριο: John De Holland, Μίνως Νικολακάκης
Σκηνοθεσία: Μίνως Νικολακάκης
Πρωταγωνιστούν: Προµηθέας Αλειφερόπουλος και Αναστασία - Ραφαέλα Κονίδη (εμφανίζονται οι Κώστας Λάσκος, Μάνος Βακούσης, Αλέκα Τουµαζάτου, John de Holland και Μαρία Εγγλεζάκη)
Πρεμιέρα (Ελλάδα): 10 Σεπτεμβρίου 2020
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα, Αγγλία
Γλώσσα: Ελληνικά

Video

Σχόλια επισκεπτών

Παρακολουθησα το trailer k κατεληξα στο συμπερασμα οτι προκειται για μια πολυ ενδιαφερουσα ταινια για να την δουν ολοι κ ιδιως, εκεινοι που ειναι λατρεις ταινιων μυστηριου κ θριλερ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio