Παρουσίαση Μουσικού Λευκώματος «Σαν της Ωριάς το Κάστρο»

Τετ, 27/09/2023 - 13:08
Image

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων 2023 του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις οι οποίες αφορούν στον εορτασμό των 200 χρόνων από τη σύγκληση της Β΄ Εθνοσυνέλευσης στο Άστρος Κυνουρίας.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 παρουσιάζεται το Επετειακό Μουσικό Λεύκωμα «Σαν της Ωριάς το Κάστρο», στην πλατεία Καρυτσιώτη της Κοινότητας Άστρους.

Πρόκειται για την πρώτη μουσική έκδοση που αφορά την Κυνουρία και περιλαμβάνει τραγούδια κυρίως από τον ιστορικό κύκλο της περιοχής, τονίζοντας έτσι και μια άλλη πτυχή της περιόδου της Επανάστασης. 

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί από τον επιμελητή της παραγωγής και της έκδοσης Ιωάννη Κ. Παυλόπουλο και τους συντελεστές της έκδοσης Σμαράγδη Ι. Αρβανίτη και Δημήτρη Καραχάλιο.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άστρους και Σύλλογος Ελληνικών Χορών και Εθνογραφικών Ερευνών «ο Θυρεάτης».

Το επετειακό μουσικό λεύκωμα αποτελεί έκδοση του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Σχόλια επισκεπτών

Γιορτές, εκδηλώσεις, πανηγύρια...... Σε αυτά είμαστε πρώτοι!!!! Και μάλιστα για ένα γεγονός πού οδήγησε σε εμφύλιο πόλεμο. Για την ποιότητα της καθημερινότητας των πολιτών του Δήμου, τίποτα. Μόνο μελέτες... και φτηνές δικαιολογίες.

Μπράβο Καμπύλη αντί να βγει το καλοκαίρι με πολύ κόσμο, επέλεξες 8 ημέρες πριν τις εκλογές!!!! Εκμεταλλέυεσαι ότι κινείτε. Σε έχουμε πάρει χαμπάρι καιρό τώρα. Να μαντέψω, εσύ και όλοι οι υποψήφιοί σου θα είστε εκεί για φωτογραφία. Το λές και προεκλογική συνάντηση...

Κε Καμπύλη η εκδήλωση δόθηκε με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ στην VIOL MC ΑΜΚΕ με έδρα την Ηλιούπολη!!!!! Δεν υπήρχε εταιρία στον Δήμο να την αναλάβει???????
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A828%CE%95%CE%A99%CE%A8-%CE%99%CE%9C1?i…

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio