Ολοκληρώθηκε ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στον Δήμο μας (pics)

Δευ, 07/12/2020 - 19:20
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Το γιορτινό κλίμα φέτος θα είναι διαφορετικό. Δεν θα υπάρξουν εορταστικές εκδηλώσεις, οι πλατείες δεν θα γεμίσουν με χαρούμενα παιδικά χαμόγελα, με Άγιο Βασίληδες και ξωτικά. Πρέπει όλοι να τηρήσουμε τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων. Να παλέψουμε για να διαφυλάξουμε την υγεία την δική μας και των συμπολιτών μας.

Παρ΄όλα αυτά δεν μπορούσαμε να μην στολίσουμε, να μη δώσουμε χρώμα και ζωντάνια σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Στόχος μας να ζωντανέψουμε μια εορταστική νότα στο μουντό κλίμα των ημερών και να εμψυχώσουμε τους συμπολίτες μας να ατενίσουν με αισιοδοξία το μέλλον.

Πολλά συγχαρητήρια στους υπεύθυνους για τον στολισμό, κ. Κωνσταντίνο Καμπύλη Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ. και κ. Γεώργιο Κλεώπα Αντιδήμαρχο Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, που με πολύ μεράκι δούλεψαν ώστε να φέρουν μια ανάσα αισιοδοξίας σε όλους τους συμπολίτες μας. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους υπαλλήλους του τμήματος καθαριότητας που εργάζονται αδιάκοπα για να είναι ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας καθαρός και αυτές τις γιορτές. 

Με την προσδοκία να βγούμε σύντομα από αυτήν την πανδημία και να ανταμώσουμε ελεύθερα με τις οικογένειές μας, εύχομαι καλές γιορτές σε όλους με υγεία και αγάπη!

Σχόλια επισκεπτών

Ευχαριστούμε κύριε καμπύλη για τον στολισμό στα κάτω βερβενα. Ένα δέντρο έτοιμο να πέσει με έναν αέρα σίγουρα θα φύγει. Εκτός από το δέντρο τίποτε άλλο δεν βάλατε;;; Αγγαρεια κάνατε κύριε καμπυλη;;; Στα υπόλοιπα χωριά έχετε βάλει την Άρτα με τα Γιάννενα.

Ωραίος στολισμός φέτος στο Παράλιο σε σχέση με πέρυσι.το έλκηθρο που είχε τοποθετηθεί πέρυσι στην προβλήτα με το γκαζόν μεταφέρθηκε φέτος σε άλλη πλατεία,τα σιδερένια δεντράκια που είχαν τοποθετηθει πέρυσι στον πεζόδρομο μεταφέρθηκαν και αυτά αλλού αποτι βλέπουμε στις φωτογραφίες,το καραβάκι ενώ τοποθετήθηκε τα λαμπάκια δεν έχουν ανάψει ακόμα.ευχαριστουμε πολύ για τον όμορφο στολισμό

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio